Publicaciones (44) Publicaciones de IÑAKI ETAIO ALONSO

2022

  1. Control de calidad sensorial de productos de calidad diferenciada

    Análisis sensorial de alimentos y respuesta del consummidor (Acribia), pp. 519-534

  2. Implementation of Sustainability and Social Responsibility Competencies in the Degree of Human Nutrition and Dietetics

    Shaping a Sustainable Future: Innovative Teaching Practices for Educating Responsible Leaders (Baden-Baden: Nomos, 2022), pp. 343-354

  3. Vino

    Análisis sensorial de alimentos y respuesta del consummidor (Acribia), pp. 263-281

2017

  1. Assessment of sensory quality of calf chops with different fat cover by a trained panel using a specific sensory method

    Czech Journal of Food Sciences, Vol. 35, Núm. 5, pp. 392-400

  2. Ezarpen esperientzia: iraunkortasuna eta erantzukizun soziala giza dietetikako eta nutrizioko graduan

    Revista Forum de Sostenibilidad = Forum Iraunkortasun aldizkaria = Sustainability Forum journal, Núm. 8, pp. 219-232

  3. La competencia de sostenibilidad y responsabilidad social en la asignatura de Restauración Colectiva

    Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de resúmenes XIV FECIES

  4. SUSTAINABILITY AND SOCIAL RESPONSIBILITY IN THE DEGREE IN HUMAN NUTRITION AND DIETETICS: DEFINITION OF THE COMPETENCE AND DEVELOPMENT OF EVALUATION TOOLS

    9TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON EDUCATION AND NEW LEARNING TECHNOLOGIES (EDULEARN17)