Departamento
Farmacia y Ciencias de los Alimentos
Publicaciones (35) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2000
-
Análisis sensorial de alimentos. I. Desarrollo del vocabulario descriptivo y uso de referencias específicas
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 314, pp. 23-30
-
Análisis sensorial en quesos con Denominación de Origen
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 309, pp. 165-168
-
Coagulating and lipolytic activities of artisanal lamb rennet pastes
Journal of Dairy Research, Vol. 67, Núm. 3, pp. 393-402
-
Determination of polycyclic aromatic hydrocarbons in commercial liquid smoke flavorings of different compositions by gas chromatography-mass spectrometry
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 2, pp. 126-131
-
Edelfosine, apoptosis, MDR and Na+/H+ exchanger: Induction mechanisms and treatment implications
Apoptosis, Vol. 5, Núm. 1, pp. 87-89
-
Effect of aging on the release of salbutamol sulfate from lipid matrices
International Journal of Pharmaceutics, Vol. 208, Núm. 1-2, pp. 13-21
-
Effect of aging on the release of salbutamol sulfate from lipid matrices
Spanish-Portuguese Conference on Controlled Drug Delivery (4º. Vitoria-Gasteiz. 2000)
-
Effect of lecithins on BCG-alginate-PLL microcapsule particle size and stability upon storage
Journal of Microencapsulation, Vol. 17, Núm. 3, pp. 363-372
-
Effect of milk pasteurization on lipolysis during ripening of ovine cheese manufactured at different times of the year
Lait, Vol. 80, Núm. 4, pp. 433-444
-
Effects of medium-chain fatty acids on body composition and protein metabolism in overweight rats
Journal of Physiology and Biochemistry, Vol. 56, Núm. 4, pp. 337-346
-
El apetito en el control del peso corporal
Zainak. Cuadernos de Antropología-Etnografía, Núm. 20, pp. 123-133
-
El entorno y las muestras en el análisis sensorial
Análisis sensorial de alimentos: métodos y aplicaciones (Springer USA), pp. 62-72
-
Ensayos hedónicos
Análisis sensorial de alimentos: métodos y aplicaciones (Springer USA), pp. 90-109
-
In vivo lipolysis in adipose tissue from two anatomical locations measured by microdialysis
Life Sciences, Vol. 67, Núm. 4, pp. 437-445
-
Influence of different dietary fats on triacylglycerol deposition in rat adipose tissue
British Journal of Nutrition, Vol. 84, Núm. 5, pp. 765-774
-
La unidad de desarrollo farmacéutico
Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 4, pp. 69-73
-
Occurrence of polycyclic aromatic hydrocarbons in smoke flavourings
Polycyclic Aromatic Compounds, Vol. 21, Núm. 1-4, pp. 215-229
-
Optimización del proceso de microencapsulación de un hibridoma productor de anticuerpo anticaderina-ve
Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 3, pp. 89-92
-
Patrón del comportamiento alimentario en escolares
Zainak. Cuadernos de Antropología-Etnografía, Núm. 20, pp. 135-141
-
Pharmacokinetics of ofloxacin enantiomers after intravenous administration for antibiotic prophylaxis in biliary surgery
Journal of Clinical Pharmacology, Vol. 40, Núm. 8, pp. 869-874