Departamento
Farmacia y Ciencias de los Alimentos
Publicaciones (29) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2000
-
Análisis sensorial de alimentos. I. Desarrollo del vocabulario descriptivo y uso de referencias específicas
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 314, pp. 23-30
-
Análisis sensorial en quesos con Denominación de Origen
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 309, pp. 165-168
-
Coagulating and lipolytic activities of artisanal lamb rennet pastes
Journal of Dairy Research, Vol. 67, Núm. 3, pp. 393-402
-
Determination of polycyclic aromatic hydrocarbons in commercial liquid smoke flavorings of different compositions by gas chromatography-mass spectrometry
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 2, pp. 126-131
-
Edelfosine, apoptosis, MDR and Na+/H+ exchanger: Induction mechanisms and treatment implications
Apoptosis, Vol. 5, Núm. 1, pp. 87-89
-
Effect of aging on the release of salbutamol sulfate from lipid matrices
International Journal of Pharmaceutics, Vol. 208, Núm. 1-2, pp. 13-21
-
Effect of lecithins on BCG-alginate-PLL microcapsule particle size and stability upon storage
Journal of Microencapsulation, Vol. 17, Núm. 3, pp. 363-372
-
Effect of milk pasteurization on lipolysis during ripening of ovine cheese manufactured at different times of the year
Lait, Vol. 80, Núm. 4, pp. 433-444
-
Effects of medium-chain fatty acids on body composition and protein metabolism in overweight rats
Journal of Physiology and Biochemistry, Vol. 56, Núm. 4, pp. 337-346
-
El apetito en el control del peso corporal
Zainak. Cuadernos de Antropología-Etnografía, Núm. 20, pp. 123-133
-
El entorno y las muestras en el análisis sensorial
Análisis sensorial de alimentos: métodos y aplicaciones (Springer USA), pp. 62-72
-
Ensayos hedónicos
Análisis sensorial de alimentos: métodos y aplicaciones (Springer USA), pp. 90-109
-
In vivo lipolysis in adipose tissue from two anatomical locations measured by microdialysis
Life Sciences, Vol. 67, Núm. 4, pp. 437-445
-
Influence of different dietary fats on triacylglycerol deposition in rat adipose tissue
British Journal of Nutrition, Vol. 84, Núm. 5, pp. 765-774
-
La unidad de desarrollo farmacéutico
Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 4, pp. 69-73
-
Occurrence of polycyclic aromatic hydrocarbons in smoke flavourings
Polycyclic Aromatic Compounds, Vol. 21, Núm. 1-4, pp. 215-229
-
Optimización del proceso de microencapsulación de un hibridoma productor de anticuerpo anticaderina-ve
Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 3, pp. 89-92
-
Patrón del comportamiento alimentario en escolares
Zainak. Cuadernos de Antropología-Etnografía, Núm. 20, pp. 135-141
-
Pharmacokinetics of ofloxacin enantiomers after intravenous administration for antibiotic prophylaxis in biliary surgery
Journal of Clinical Pharmacology, Vol. 40, Núm. 8, pp. 869-874
-
Polycyclic aromatic hydrocarbons in liquid smoke flavorings obtained from different types of wood. Effect of storage in polyethylene flasks on their concentrations
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 10, pp. 5083-5087