Publications (35) Publications auxquelles un chercheur a participé

2000

  1. Análisis sensorial de alimentos. I. Desarrollo del vocabulario descriptivo y uso de referencias específicas

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 314, pp. 23-30

  2. Análisis sensorial en quesos con Denominación de Origen

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 309, pp. 165-168

  3. Coagulating and lipolytic activities of artisanal lamb rennet pastes

    Journal of Dairy Research, Vol. 67, Núm. 3, pp. 393-402

  4. Determination of polycyclic aromatic hydrocarbons in commercial liquid smoke flavorings of different compositions by gas chromatography-mass spectrometry

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 2, pp. 126-131

  5. Edelfosine, apoptosis, MDR and Na+/H+ exchanger: Induction mechanisms and treatment implications

    Apoptosis, Vol. 5, Núm. 1, pp. 87-89

  6. Effect of aging on the release of salbutamol sulfate from lipid matrices

    International Journal of Pharmaceutics, Vol. 208, Núm. 1-2, pp. 13-21

  7. Effect of aging on the release of salbutamol sulfate from lipid matrices

    Spanish-Portuguese Conference on Controlled Drug Delivery (4º. Vitoria-Gasteiz. 2000)

  8. Effect of lecithins on BCG-alginate-PLL microcapsule particle size and stability upon storage

    Journal of Microencapsulation, Vol. 17, Núm. 3, pp. 363-372

  9. Effect of milk pasteurization on lipolysis during ripening of ovine cheese manufactured at different times of the year

    Lait, Vol. 80, Núm. 4, pp. 433-444

  10. Effects of medium-chain fatty acids on body composition and protein metabolism in overweight rats

    Journal of Physiology and Biochemistry, Vol. 56, Núm. 4, pp. 337-346

  11. El apetito en el control del peso corporal

    Zainak. Cuadernos de Antropología-Etnografía, Núm. 20, pp. 123-133

  12. El entorno y las muestras en el análisis sensorial

    Análisis sensorial de alimentos: métodos y aplicaciones (Springer USA), pp. 62-72

  13. Ensayos hedónicos

    Análisis sensorial de alimentos: métodos y aplicaciones (Springer USA), pp. 90-109

  14. In vivo lipolysis in adipose tissue from two anatomical locations measured by microdialysis

    Life Sciences, Vol. 67, Núm. 4, pp. 437-445

  15. Influence of different dietary fats on triacylglycerol deposition in rat adipose tissue

    British Journal of Nutrition, Vol. 84, Núm. 5, pp. 765-774

  16. La unidad de desarrollo farmacéutico

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 4, pp. 69-73

  17. Occurrence of polycyclic aromatic hydrocarbons in smoke flavourings

    Polycyclic Aromatic Compounds, Vol. 21, Núm. 1-4, pp. 215-229

  18. Optimización del proceso de microencapsulación de un hibridoma productor de anticuerpo anticaderina-ve

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 3, pp. 89-92

  19. Patrón del comportamiento alimentario en escolares

    Zainak. Cuadernos de Antropología-Etnografía, Núm. 20, pp. 135-141

  20. Pharmacokinetics of ofloxacin enantiomers after intravenous administration for antibiotic prophylaxis in biliary surgery

    Journal of Clinical Pharmacology, Vol. 40, Núm. 8, pp. 869-874