Artículos (27) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2000

  1. Análisis sensorial de alimentos. I. Desarrollo del vocabulario descriptivo y uso de referencias específicas

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 314, pp. 23-30

  2. Análisis sensorial en quesos con Denominación de Origen

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 309, pp. 165-168

  3. Coagulating and lipolytic activities of artisanal lamb rennet pastes

    Journal of Dairy Research, Vol. 67, Núm. 3, pp. 393-402

  4. Determination of polycyclic aromatic hydrocarbons in commercial liquid smoke flavorings of different compositions by gas chromatography-mass spectrometry

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 2, pp. 126-131

  5. Edelfosine, apoptosis, MDR and Na+/H+ exchanger: Induction mechanisms and treatment implications

    Apoptosis, Vol. 5, Núm. 1, pp. 87-89

  6. Effect of aging on the release of salbutamol sulfate from lipid matrices

    International Journal of Pharmaceutics, Vol. 208, Núm. 1-2, pp. 13-21

  7. Effect of lecithins on BCG-alginate-PLL microcapsule particle size and stability upon storage

    Journal of Microencapsulation, Vol. 17, Núm. 3, pp. 363-372

  8. Effect of milk pasteurization on lipolysis during ripening of ovine cheese manufactured at different times of the year

    Lait, Vol. 80, Núm. 4, pp. 433-444

  9. Effects of medium-chain fatty acids on body composition and protein metabolism in overweight rats

    Journal of Physiology and Biochemistry, Vol. 56, Núm. 4, pp. 337-346

  10. El apetito en el control del peso corporal

    Zainak. Cuadernos de Antropología-Etnografía, Núm. 20, pp. 123-133

  11. In vivo lipolysis in adipose tissue from two anatomical locations measured by microdialysis

    Life Sciences, Vol. 67, Núm. 4, pp. 437-445

  12. Influence of different dietary fats on triacylglycerol deposition in rat adipose tissue

    British Journal of Nutrition, Vol. 84, Núm. 5, pp. 765-774

  13. La unidad de desarrollo farmacéutico

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 4, pp. 69-73

  14. Occurrence of polycyclic aromatic hydrocarbons in smoke flavourings

    Polycyclic Aromatic Compounds, Vol. 21, Núm. 1-4, pp. 215-229

  15. Optimización del proceso de microencapsulación de un hibridoma productor de anticuerpo anticaderina-ve

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 3, pp. 89-92

  16. Patrón del comportamiento alimentario en escolares

    Zainak. Cuadernos de Antropología-Etnografía, Núm. 20, pp. 135-141

  17. Pharmacokinetics of ofloxacin enantiomers after intravenous administration for antibiotic prophylaxis in biliary surgery

    Journal of Clinical Pharmacology, Vol. 40, Núm. 8, pp. 869-874

  18. Polycyclic aromatic hydrocarbons in liquid smoke flavorings obtained from different types of wood. Effect of storage in polyethylene flasks on their concentrations

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 10, pp. 5083-5087

  19. Pyrolytic behaviour of Spanish oil shales and their kerogens

    Journal of Analytical and Applied Pyrolysis, Vol. 56, Núm. 1, pp. 1-21

  20. Relación entre el desayuno y la obesidad en escolares

    Revista Clinica Espanola, Vol. 200, Núm. 8, pp. 420-423