Argitalpenak (35) Ikertzaileren baten partaidetza izan duten argitalpenak

1999

  1. Aqueous humor dynamics in α-chymotrypsin-induced ocular hypertensive rabbits

    Journal of Ocular Pharmacology and Therapeutics, Vol. 15, Núm. 1, pp. 19-27

  2. Brining time effect on physicochemical and microbiological parameters in Idiazabal cheese

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 49, Núm. 3, pp. 139-149

  3. Caracterización de la difusión de nutrientes a partir de microcápsulas de alginato-PLL y agarosa

    Congreso de la Asociación Española de Docentes de Farmacia Galénica (4º. Santiago de Compostela. 1999)

  4. Changes in Free Fatty Acids during Ripening of Idiazabal Cheese Manufactured at Different Times of the Year

    Journal of Dairy Science, Vol. 82, Núm. 5, pp. 885-890

  5. Club de atención farmacéutica: una realidad

    Farmacia profesional, Vol. 13, Núm. 2, pp. 41-44

  6. Contaminación ambiental de bodegas y alteración de los vinos

    1ª Jornada técnica sobre clorofenoles y cloroanisoles

  7. Development of a preliminary sensory lexicon and standard references of ewes milk cheeses aided by multivariate statistical procedures

    Journal of Sensory Studies, Vol. 14, Núm. 2, pp. 161-179

  8. Development of standardized sensory methodologies: Some applications to Protected Designation of Origin cheeses

    Sciences des Aliments, Vol. 19, Núm. 5, pp. 543-558

  9. Effect of high-fat diet on lypolisis in isolated adipocytes from visceral and subcutaneous WAT

    European Journal of Nutrition, Vol. 38, Núm. 4, pp. 177-182

  10. Effect of selected mould strains on lipolysis in dry fermented sausages

    European Food Research and Technology, Vol. 209, Núm. 5, pp. 360-365

  11. Effects of dietary fat content on adiposity during energy restriction in genetically obese rats

    Reproduction Nutrition Development, Vol. 39, Núm. 2, pp. 189-199

  12. Encapsulación de extractos alergénicos de Olea europaea en microcápsulas de PLGA

    Congreso de la Asociación Española de Docentes de Farmacia Galénica (4º. Santiago de Compostela. 1999)

  13. Estudio de al liberación de los enantiómeros de salbutamol a partir de comprimidoselaborados con alginato sódico.

    Congreso de la Asociación Española de Docentes de Farmacia Galénica (4º. Santiago de Compostela. 1999

  14. Estudio sobre lo que americana y antibióticos en mieles de Argentina

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 306, pp. 101-104

  15. Extractable components of the aerial parts of Salvia lavandulifolia and composition of the liquid smoke flavoring obtained from them

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 8, pp. 3016-3027

  16. Farmacocinética de dextro y levofloxacino en pacientes sometidos acirugía biliar

    Congreso de la Asociación Española de Docentes de Farmacia Galénica (4º. Santiago de Compostela. 1999)

  17. Formación de películas biológicas en la industria alimentaria.: Revisión

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 5, Núm. 1, pp. 25-30

  18. GC/MS analysis of lignin monomers, dimers and trimers in liquid smoke flavourings

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 79, Núm. 13, pp. 1889-1903

  19. Incidencia en los vinos por contaminación con cloroanisoles

    1ª Jornada técnica sobre clorofenoles y cloroanisoles

  20. Influence of salt content on the triglyceride composition of Idiazabal cheese during ripening

    Lait, Vol. 79, Núm. 5, pp. 527-534