Capítulos de Libro (17) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2017

  1. Aspectos nutricionales de los compuestos nitrogenados

    Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Eunate), pp. 87-108

  2. Aspectos nutricionales de los glúcidos

    Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Eunate), pp. 109-129

  3. Aspectos nutricionales de los lípidos

    Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Eunate), pp. 131-154

  4. Cannabis Use and First-Episode Psychosis Patients (FEP)

    Handbook of Cannabis and Related Pathologies: Biology, Pharmacology, Diagnosis, and Treatment (Elsevier Inc.), pp. 257-266

  5. Celiac Disease and Gluten-Related Disorders

    NUTRITIONAL AND ANALYTICAL APPROACHES OF GLUTEN-FREE DIET IN CELIAC DISEASE (SPRINGER), pp. 1-14

  6. Cheeses with protected land- and tradition-related labels: Traceability and authentication

    Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics (Wiley-IEEE Press), pp. 100-119

  7. Gluten Content Change Over the Two Last Decades

    NUTRITIONAL AND ANALYTICAL APPROACHES OF GLUTEN-FREE DIET IN CELIAC DISEASE (SPRINGER), pp. 46-56

  8. Gluten-Free Diet: Nutritional Status and Dietary Habits of Celiac Patients

    NUTRITIONAL AND ANALYTICAL APPROACHES OF GLUTEN-FREE DIET IN CELIAC DISEASE (SPRINGER), pp. 77-92

  9. Gluten: General Aspects and International Regulations for Products for Celiac People

    NUTRITIONAL AND ANALYTICAL APPROACHES OF GLUTEN-FREE DIET IN CELIAC DISEASE (SPRINGER), pp. 15-27

  10. Los alimentos: clasificación y valor nutricional (I)

    Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Eunate), pp. 193-212

  11. Los alimentos: clasificación y valor nutricional (II)

    Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Eunate), pp. 213-227

  12. Los alimentos: clasificación y valor nutricional (III)

    Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Eunate), pp. 229-246

  13. Microencapsulated cells for cancer therapy

    Methods in Molecular Biology (Humana Press Inc.), pp. 261-272

  14. Nanotechnology based approaches for neurodegenerative disorders: Diagnosis and treatment

    Drug and Gene Delivery to the Central Nervous System for Neuroprotection: Nanotechnological Advances (Springer International Publishing), pp. 57-87

  15. Nutritional and Sensorial Aspects of Gluten-Free Products

    NUTRITIONAL AND ANALYTICAL APPROACHES OF GLUTEN-FREE DIET IN CELIAC DISEASE (SPRINGER), pp. 57-76

  16. Techniques for Analyzing Gluten

    NUTRITIONAL AND ANALYTICAL APPROACHES OF GLUTEN-FREE DIET IN CELIAC DISEASE (SPRINGER), pp. 28-45

  17. Use of flow focusing technique for microencapsulation of myoblasts

    Methods in Molecular Biology (Humana Press Inc.), pp. 207-216