Publicaciones en las que colabora con JONATAN MIRANDA GOMEZ (47)

2022

  1. Application of a Platform for Gluten-Free Diet Evaluation and Dietary Advice: From Theory to Practice

    Sensors, Vol. 22, Núm. 3

  2. Gluten-Free Products: Do We Need to Update Our Knowledge?

    Foods, Vol. 11, Núm. 23

  3. Implementation of Sustainability and Social Responsibility Competencies in the Degree of Human Nutrition and Dietetics

    Shaping a Sustainable Future: Innovative Teaching Practices for Educating Responsible Leaders (Baden-Baden: Nomos, 2022), pp. 343-354

2018

  1. Cross-curricular skills development in final-year dissertation by active and collaborative methodologies

    Interactive Learning Environments, Vol. 26, Núm. 2, pp. 175-188

  2. Diseño y validación de cuestionarios para la evaluación de la competencia sobre desarrollo sostenible y responsabilidad social

    Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: Libro de resúmenes XV FECIES

  3. Evaluación de la mejora del conocimiento y comportamiento en torno a la sostenibilidad de alumnado del Grado de Nutrición Humana y Dietética

    Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: Libro de resúmenes XV FECIES

2017

  1. Análisis de resultados de intervención en educación primaria mediante una unidad didáctica sobre celiaquía

    Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de resúmenes XIV FECIES

  2. DESIGN AND IMPLEMENTATION OF A TEACHING-LEARNING SEQUENCE ABOUT CELIAC DISEASE IN PRIMARY SCHOOL CLASSROOMS

    10TH INTERNATIONAL CONFERENCE OF EDUCATION, RESEARCH AND INNOVATION (ICERI2017)

  3. Evolution of gluten content in cereal-based gluten-free products: An overview from 1998 to 2016

    Nutrients, Vol. 9, Núm. 1

  4. Ezarpen esperientzia: iraunkortasuna eta erantzukizun soziala giza dietetikako eta nutrizioko graduan

    Revista Forum de Sostenibilidad = Forum Iraunkortasun aldizkaria = Sustainability Forum journal, Núm. 8, pp. 219-232

  5. La competencia de sostenibilidad y responsabilidad social en la asignatura de Restauración Colectiva

    Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de resúmenes XIV FECIES