OLALLA
MARTINEZ GONZALEZ
PROFESORADO AGREGADO
EDURNE
SIMON MAGRO
PROFESORADO TITULAR DE UNIVERSIDAD
Publicaciones en las que colabora con EDURNE SIMON MAGRO (17)
2024
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FODMAP Content Like-by-like Comparison in Spanish Gluten-free and Gluten-containing Cereal-based Products
Plant Foods for Human Nutrition, Vol. 79, Núm. 2, pp. 545-550
2023
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Producción de cervezas artesanas sin gluten: guía para su elaboración
GLUTEN 3S, (UPV/EHU)
2022
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Gluten-Free Products: Do We Need to Update Our Knowledge?
Foods, Vol. 11, Núm. 23
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Implementation of Sustainability and Social Responsibility Competencies in the Degree of Human Nutrition and Dietetics
Shaping a Sustainable Future: Innovative Teaching Practices for Educating Responsible Leaders (Baden-Baden: Nomos, 2022), pp. 343-354
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Performance of Apple Pomace for Gluten-Free Bread Manufacture: Effect on Physicochemical Characteristics and Nutritional Value
Applied Sciences (Switzerland), Vol. 12, Núm. 12
2021
2020
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FODMAP urriko dieta eta haien erabilgarritasuna hesteko gaixotasunen maneiuan.
Ekaia: Euskal Herriko Unibertsitateko zientzi eta teknologi aldizkaria, Núm. 38, pp. 155-182
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Fodmap intake in spanish population: Open approach for risk assessment
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 17, Núm. 16, pp. 1-12
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Including aspects of sustainability in the degree in Human Nutrition and Dietetics: An evaluation based on student perceptions
Journal of Cleaner Production, Vol. 243
2018
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Cross-curricular skills development in final-year dissertation by active and collaborative methodologies
Interactive Learning Environments, Vol. 26, Núm. 2, pp. 175-188
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Diseño y validación de cuestionarios para la evaluación de la competencia sobre desarrollo sostenible y responsabilidad social
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: Libro de resúmenes XV FECIES
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Evaluación de la mejora del conocimiento y comportamiento en torno a la sostenibilidad de alumnado del Grado de Nutrición Humana y Dietética
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: Libro de resúmenes XV FECIES
2017
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Ezarpen esperientzia: iraunkortasuna eta erantzukizun soziala giza dietetikako eta nutrizioko graduan
Revista Forum de Sostenibilidad = Forum Iraunkortasun aldizkaria = Sustainability Forum journal, Núm. 8, pp. 219-232
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La competencia de sostenibilidad y responsabilidad social en la asignatura de Restauración Colectiva
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de resúmenes XIV FECIES
2014
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PRELIMINARY RESULTS OF THE APPLICATION OF ACTIVE-LEARNING AND COLLABORATIVE METHODOLOGIES IN THE DEVELOPMENT OF CROSS-CURRICULAR SKILLS DURING THE FINAL YEAR DISSERTATION
EDULEARN14: 6TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON EDUCATION AND NEW LEARNING TECHNOLOGIES
2013
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COOPERATIVE ACTIVE LEARNING METHODOLOGY TO DEVELOP CROSS-CURRICULAR SKILLS: TRANSFERRING KNOWLEDGE ABOUT HEALTHY DIET AND NUTRITION FROM THE UNIVERSITY TO THE SOCIAL SCENE
EDULEARN13: 5TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON EDUCATION AND NEW LEARNING TECHNOLOGIES