Inmunología, Microbiología y Parasitología
Departamento
Universidad de Sevilla
Sevilla, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadoras/es de Universidad de Sevilla (8)
2022
-
The P. aeruginosa effector Tse5 forms membrane pores disrupting the membrane potential of intoxicated bacteria
Communications Biology, Vol. 5, Núm. 1
2015
-
Effects of feed additives on ileal mucosa-associated microbiota composition of broiler chickens
Journal of Animal Science, Vol. 93, Núm. 7, pp. 3410-3420
2010
-
Effect of barrel design and the inoculation of Acetobacter pasteurianus in wine vinegar production
International Journal of Food Microbiology, Vol. 141, Núm. 1-2, pp. 56-62
-
Effect of wood on the phenolic profile and sensory properties of wine vinegars during ageing
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 23, Núm. 2, pp. 175-184
-
Technological process for production of persimmon and strawberry vinegars
International Journal of Wine Research, Vol. 2, Núm. 1, pp. 55-61
2008
-
The phenolic composition of red wine vinegar produced in barrels made from different woods
Food Chemistry, Vol. 109, Núm. 3, pp. 606-615
1993
-
RESISTENCIAS EN HAEMOPHILUS INFLUENZAE EN ESPANA. SEGUNDO ESTUDIO (1990)
Enfermedades Infecciosas y Microbiologia Clinica, Vol. 11, Núm. 1, pp. 19-28
1991
-
SENSIBILIDAD A ANTIMICROBIANOS DE 402 CEPAS DE NEISERIA GONORRHOEAE AISLADAS EN 7 CIUDADES DE ESPANA
Enfermedades Infecciosas y Microbiologia Clinica, Vol. 9, Núm. 10, pp. 619-623