Publicaciones en colaboración con investigadoras/es de Universidad de Sevilla (8)

2010

  1. Effect of barrel design and the inoculation of Acetobacter pasteurianus in wine vinegar production

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 141, Núm. 1-2, pp. 56-62

  2. Effect of wood on the phenolic profile and sensory properties of wine vinegars during ageing

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 23, Núm. 2, pp. 175-184

  3. Technological process for production of persimmon and strawberry vinegars

    International Journal of Wine Research, Vol. 2, Núm. 1, pp. 55-61

1993

  1. RESISTENCIAS EN HAEMOPHILUS INFLUENZAE EN ESPANA. SEGUNDO ESTUDIO (1990)

    Enfermedades Infecciosas y Microbiologia Clinica, Vol. 11, Núm. 1, pp. 19-28

1991

  1. SENSIBILIDAD A ANTIMICROBIANOS DE 402 CEPAS DE NEISERIA GONORRHOEAE AISLADAS EN 7 CIUDADES DE ESPANA

    Enfermedades Infecciosas y Microbiologia Clinica, Vol. 9, Núm. 10, pp. 619-623