Facultad de Farmacia
Zentrum
MARIA CONCEPCION
CID CANDA
Forscher/in in der Zeit 1993-1996
Publikationen, an denen er mitarbeitet MARIA CONCEPCION CID CANDA (29)
2013
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Effect of ultra high temperature (UHT) treatment on coffee brew stability
Food Research International, Vol. 50, Núm. 2, pp. 682-690
2008
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Application of multivariate analysis to the effects of additives on chemical and sensory quality of stored coffee brew
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 56, Núm. 24, pp. 11845-11853
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Changes in volatile compounds and overall aroma profile during storage of coffee brews at 4 and 25°C
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 56, Núm. 9, pp. 3145-3154
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Effects of refrigeration and oxygen on the coffee brew composition
European Food Research and Technology, Vol. 227, Núm. 6, pp. 1633-1640
1997
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Aproximación a un diseño de sistema de gestión y control de calidad aplicable a una planta procesadora de patatas fritas
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 279, pp. 79-86
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Dry fermented sausages elaborated with Lactobacillus plantarum-Staphylococcus carnosus. Part II: Effect of partial replacement of NaCl with KCl on the proteolytic and insolubilization processes
Meat Science, Vol. 46, Núm. 3, pp. 277-284
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Properties of spray-dried and freeze-dried faba bean protein concentrates
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 32, Núm. 6, pp. 439-443
1996
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Algunos aspectos sobre la refrigeración de frutas y hortalizas
Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 5, pp. 67-72
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Dry fermented sausages elaborated with Lactobacillus plantarum-Staphylococcus carnosus part I: Effect of partial replacement of NaCl with KCl on the stability and the nitrosation process
Meat Science, Vol. 44, Núm. 4, pp. 227-234
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Influence of partial replacement of NaCl with KCl on lipid fraction of dry fermented sausages inoculated with a mixture of Lactobacillus plantarum and Staphylococcus carnosus
Meat Science, Vol. 43, Núm. 3-4, pp. 225-234
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Kalitatea eta elikagai-enpresak
Elhuyar, pp. 46 - 51
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Presencia de hidrocarburos aromáticos policíclicos en los alimentos que forman la dieta de distintos países europeos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 278, pp. 41-48
1995
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Calidad de alimentos refrigerados en estado fresco: factores TTT y PPE
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 267, pp. 81-88
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Cambios de calidad en alimentos refrigerados
Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 7, pp. 57-61
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Contribución nutricional del jamón cocido de calidad extra a la dieta: Valores analíticos frente a valores aportados por las tablas de composición de los alimentos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 265, pp. 31-36
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Control de calidad en el servicio de catering: Alimentos cook - chill
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 267, pp. 71-76
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Partial replacement of sodium chloride with potassium chloride in dry fermented sausages: Influence on carbohydrate fermentation and the nitrosation process
Meat Science, Vol. 40, Núm. 1, pp. 45-53
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Sustancias antinutritivas en alimentos de origen vegetal: Su significado en la alimentación humana
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 267, pp. 115-120
1993
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Comparison of dry sausages produced by different methods: Addition of nitrite/nitrate salts and sodium chloride at different phases
Meat Science, Vol. 34, Núm. 2, pp. 255-264
1992
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Estudio sobre la calidad nutritiva de la chistorra
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 229, pp. 39-41