Publicaciones en las que colabora con EDURNE SIMON MAGRO (45)

2022

  1. Gluten-Free Products: Do We Need to Update Our Knowledge?

    Foods, Vol. 11, Núm. 23

  2. Implementation of Sustainability and Social Responsibility Competencies in the Degree of Human Nutrition and Dietetics

    Shaping a Sustainable Future: Innovative Teaching Practices for Educating Responsible Leaders (Baden-Baden: Nomos, 2022), pp. 343-354

2017

  1. Análisis de resultados de intervención en educación primaria mediante una unidad didáctica sobre celiaquía

    Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de resúmenes XIV FECIES

  2. Evolution of gluten content in cereal-based gluten-free products: An overview from 1998 to 2016

    Nutrients, Vol. 9, Núm. 1

  3. Ezarpen esperientzia: iraunkortasuna eta erantzukizun soziala giza dietetikako eta nutrizioko graduan

    Revista Forum de Sostenibilidad = Forum Iraunkortasun aldizkaria = Sustainability Forum journal, Núm. 8, pp. 219-232