Publicaciones en las que colabora con VIRGINIA NAVARRO SANTAMARIA (21)

2022

  1. Implementation of Sustainability and Social Responsibility Competencies in the Degree of Human Nutrition and Dietetics

    Shaping a Sustainable Future: Innovative Teaching Practices for Educating Responsible Leaders (Baden-Baden: Nomos, 2022), pp. 343-354

  2. Performance of Apple Pomace for Gluten-Free Bread Manufacture: Effect on Physicochemical Characteristics and Nutritional Value

    Applied Sciences (Switzerland), Vol. 12, Núm. 12

2017

  1. Análisis de resultados de intervención en educación primaria mediante una unidad didáctica sobre celiaquía

    Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de resúmenes XIV FECIES

  2. Evolution of gluten content in cereal-based gluten-free products: An overview from 1998 to 2016

    Nutrients, Vol. 9, Núm. 1

  3. Ezarpen esperientzia: iraunkortasuna eta erantzukizun soziala giza dietetikako eta nutrizioko graduan

    Revista Forum de Sostenibilidad = Forum Iraunkortasun aldizkaria = Sustainability Forum journal, Núm. 8, pp. 219-232

  4. La competencia de sostenibilidad y responsabilidad social en la asignatura de Restauración Colectiva

    Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de resúmenes XIV FECIES

  5. Nutritional and Analytical Approaches of Gluten-Free Diet in Celiac Disease

    SPRINGER, pp. 1-94