Publicaciones (40) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1998

  1. A diet rich in coconut oil decreases the expression of retinoic acid and triiodothyronine nuclear receptors in rat liver

    Nutrition Research, Vol. 18, Núm. 9, pp. 1595-1604

  2. Age and sex dependent pharmacokinetics of cyclosporine in the rat after a single intravenous dose

    International Journal of Pharmaceutics, Vol. 174, Núm. 1-2, pp. 9-18

  3. Application of multivariate analysis to sensory characterization of ewes' milk cheese

    Journal of Sensory Studies, Vol. 13, Núm. 1, pp. 45-55

  4. Aspectos microbiológicos en la fabricación de queso acogido bajo la denominación de origen Idiazabal: Tendencias e investigación

    XXIII Jornadas Científicas de la Sociedad Españolade Ovinotecnia y Caprinotecnia

  5. Caracterización y control de calidad del queso de Idiazabal: Aplicaciones del análisis sensorial

    XXIII Jornadas Científicas de la Sociedad Españolade Ovinotecnia y Caprinotecnia

  6. Changes in Triacylglycerols during the Ripening of Idiazabal Cheese

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 46, Núm. 8, pp. 3252-3256

  7. Characterization of coal tar pitches with different softening points by 1H NMR: Role of the different kinds of protons in the thermal process

    Fuel Processing Technology, Vol. 58, Núm. 1, pp. 1-15

  8. Composition of the extract in dichloromethane of the aerial parts of a Spanish wild growing plant Thymus vulgaris L.

    Flavour and Fragrance Journal, Vol. 13, Núm. 4, pp. 259-262

  9. Control de calidad y caracterización sensorial del aceite de oliva virgen

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 17, Núm. 3, pp. 43-50

  10. Determination of rat liver triglycerides by gas-liquid chromatography and reversed-phase high-performance liquid chromatography

    Journal of Chromatography B: Biomedical Applications, Vol. 706, Núm. 2, pp. 173-179

  11. Determination of triacylglycerol composition of Idiazabal cheese

    Chromatographia, Vol. 47, Núm. 9-10, pp. 579-586

  12. Efectos del ahumado en los productos cárnicos

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 17, Núm. 1, pp. 107-114

  13. Effects of dietary MCT on lipid storage and thermogenesis

    Reproduction Nutrition Development

  14. Effects of dietary lipid source and energy restriction on the liver fatty acid profile in zucker rats (falfa)

    Reproduction Nutrition Development

  15. Energy restriction with high-fat diet enriched with coconut oil gives higher UCP1 and lower white fat in rats

    International Journal of Obesity, Vol. 22, Núm. 10, pp. 974-979

  16. Enhanced immune response after subcutaneous and oral immunization with biodegradable PLGA microspheres

    Journal of Controlled Release, Vol. 56, Núm. 1-3, pp. 63-73

  17. Estudio preliminar para la estimación del rendimiento quesero en leche de oveja Latxa

    XXIII Jornadas Científicas de la Sociedad Españolade Ovinotecnia y Caprinotecnia

  18. Evaluación de un equipo de catadores durante el entrenamiento para el análisis sensorial de la textura del Queso Idiazábal

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 289, pp. 51-56

  19. Expression of retinoic acid, triiodothyronine, and glucocorticoid hormone nuclear receptors is decreased in the liver of rats fed a hypercholesterolemia-inducing diet

    Metabolism: Clinical and Experimental, Vol. 47, Núm. 3, pp. 301-308

  20. Hyperleptinaemia in mice induced by administration of the tyrosine hydroxylase inhibitor α-methyl-p-tyrosine

    FEBS Letters, Vol. 429, Núm. 3, pp. 395-398