Zoología y Biología Celular Animal
Departamento
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
Madrid, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadoras/es de Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (5)
2020
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Protein signatures to trace seafood contamination and processing
Foods, Vol. 9, Núm. 12
2018
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Estimation of quality in frozen fish by low field NMR
Modern Magnetic Resonance (Springer International Publishing), pp. 1901-1916
2015
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Low-Field Nuclear Magnetic Resonance of Proton (1H LF NMR) Relaxometry for Monitoring the Time and Temperature History of Frozen Hake (Merluccius merluccius L.) Muscle
Food and Bioprocess Technology, Vol. 8, Núm. 10, pp. 2137-2145
2014
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Estimation of frozen storage time or temperature by kinetic modeling of the Kramer shear resistance and water holding capacity (WHC) of hake (Merluccius merluccius, L.) muscle
Journal of Food Engineering, Vol. 120, Núm. 1, pp. 37-43
2012
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Estimation of freezing storage time and quality changes in hake (Merluccius merluccius, L.) by low field NMR
Food Chemistry, Vol. 135, Núm. 3, pp. 1626-1634