Part-time grazing improves sheep milk production and its nutritional characteristics

  1. De Renobales, M.
  2. Amores, G.
  3. Arranz, J.
  4. Virto, M.
  5. Barrón, L.J.R.
  6. Bustamante, M.A.
  7. Ruiz De Gordoa, J.C.
  8. Nájera, A.I.
  9. Valdivielso, I.
  10. Abilleira, E.
  11. Beltrán De Heredia, I.
  12. Pérez-Elortondo, F.J.
  13. Ruiz, R.
  14. Albisu, M.
  15. Mandaluniz, N.
Aldizkaria:
Food Chemistry

ISSN: 1873-7072 0308-8146

Argitalpen urtea: 2012

Alea: 130

Zenbakia: 1

Orrialdeak: 90-96

Mota: Artikulua

DOI: 10.1016/J.FOODCHEM.2011.07.002 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible