Departamento
Farmacia y Ciencias de los Alimentos
Publicaciones (42) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2002
-
Biocompatibility of microcapsules for cell immobilization elaborated with different type of alginates
Biomaterials, Vol. 23, Núm. 18, pp. 3825-3831
-
Brining time and smoking influence on acceptability of Idiazabal cheese
Journal of Food Quality, Vol. 25, Núm. 1, pp. 51-62
-
Chemical references in sensory analysis of smoke flavourings
Food Chemistry, Vol. 78, Núm. 4, pp. 433-442
-
Curación aparente de un caso de carcinoma de ovario metastásico después de tratamiento crónico con inhibidores del antiportador Na+-H+
Oncologia, Vol. 25, Núm. 10, pp. 62-66
-
Development and characterization of solid lipid nanoparticles loaded with magnetite
International Journal of Pharmaceutics, Vol. 233, Núm. 1-2, pp. 149-157
-
Dietary fat source regulates ob gene expression in white adipose tissue of rats under hyperphagic feeding
British Journal of Nutrition, Vol. 87, Núm. 5, pp. 427-434
-
Effect of pasteurization and seasonal variations in the microflora of ewe's milk for cheesemaking
Food Microbiology, Vol. 19, Núm. 2-3, pp. 167-174
-
Effects of fluoxetine administration on neuropeptide Y and orexins in obese Zucker rat hypothalamus
Obesity Research, Vol. 10, Núm. 6, pp. 532-540
-
Effects of topical natural ergot alkaloids on intraocular pressure and aqueous humor dynamics in ocular normotensive rabbits
Journal of Ocular Pharmacology and Therapeutics, Vol. 18, Núm. 1, pp. 41-52
-
En el centenario de la filoxera en Rioja Alavesa (1900): repercusiones de la filoxera en Rioja Alavesa
Espacio, sociedad y economía : Actas de las Primeras Jornadas de Estudios Históricos de Rioja Alavesa (Departamento de Cultura = Arabako Foru Aldeundia), pp. 255-262
-
Encapsulated cell technology: From research to market
Trends in Biotechnology, Vol. 20, Núm. 9, pp. 382-387
-
Evaluación de bioequivalencia entre dos formulaciones orales de ciprofloxacino 750 mg en voluntarios sanos
Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 99, pp. 93-97
-
Fluorinated bovine hydroxyapatite: Preparation and characterization
Materials Letters, Vol. 57, Núm. 2, pp. 429-433
-
Fourier transform infrared spectra data versus peroxide and anisidine values to determine oxidative stability of edible oils
Food Chemistry, Vol. 77, Núm. 4, pp. 503-510
-
Glutamine metabolism in ovine splanchnic tissues: Effects of infusion of ammonium bicarbonate or amino acids into the abomasum
British Journal of Nutrition, Vol. 87, Núm. 4, pp. 357-366
-
Implicaciones del ion hidrógeno y el antiportador Na+/H+ en la angiogénesis y antiangiogénesis tumoral
Oncologia, Vol. 25, Núm. 10, pp. 28-41
-
In vitro and in vivo equivalence of two oral atenolol tablet formulations
Arzneimittel-Forschung/Drug Research, Vol. 52, Núm. 5, pp. 371-378
-
In vitro and in vivo equivalence of two oral atenolol tablet formulations
ARZNEIMITTELFORSCHUNG-DRUG RESEARCH, Vol. 52, Núm. 5, pp. 371-378
-
Influence of dose and immunization route on the serum Ig G antibody response to BSA loaded PLGA microspheres
Vaccine, Vol. 20, Núm. 17-18, pp. 2181-2190
-
Influencia de la vitamina E sobre la grasa de la carne
Alimentación, equipos y tecnología, Año 21, Núm. 171, pp. 57-60