Departamento
Farmacia y Ciencias de los Alimentos
Publicaciones (102) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2011
-
A new oral vaccine candidate based on the microencapsulation by spray-drying of inactivated Vibrio cholerae
Vaccine, Vol. 29, Núm. 34, pp. 5758-5764
-
A very simple, fast, and non-destructive approach to predict the time at which edible oils submitted to high temperature reach the established limits of safety
Food Chemistry, Vol. 127, Núm. 2, pp. 802-806
-
Acreditación de laboratorios en análisis sensorial de aplicación en productos específicos: confianza para el consumidor
Los retos actuales de la industria alimentaria (Universidad de Burgos), pp. 157-170
-
Adverse drug events in older adults: Development of a predictive model
Journal of the American Geriatrics Society
-
Alcoholemia como índice de consumo
Fundamentos de nutrición y dietética: bases metodológicas y aplicaciones (Editorial Médica Panamericana), pp. 189-193
-
Aminoácidos en alimentos destinados a población con aminoacidopatías
Fundamentos de nutrición y dietética: bases metodológicas y aplicaciones (Editorial Médica Panamericana), pp. 183-188
-
An Overview on the Field of Micro- and Nanotechnologies for Synthetic Peptide-Based Vaccines
JOURNAL OF DRUG DELIVERY, Vol. 2011
-
An untargeted multi-technique metabolomics approach to studying intracellular metabolites of HepG2 cells exposed to 2,3,7,8-tetrachlorodibenzo-p-dioxin
BMC Genomics, Vol. 12
-
Análisis sensorial del queso Idiazabal
Alimentación, equipos y tecnología, Núm. 261, pp. 50-55
-
Association between the FTO rs9939609 polymorphism and leptin in European adolescents: A possible link with energy balance control. the HELENA study
International Journal of Obesity, Vol. 35, Núm. 1, pp. 66-71
-
Associations of birth weight with serum long chain polyunsaturated fatty acids in adolescents; the HELENA study
Atherosclerosis, Vol. 217, Núm. 1, pp. 286-291
-
Atención farmacéutica a inmigrantes no hispanohablantes: Barreras que es preciso superar en la comunicación farmacéutico-paciente
Pharmaceutical care España, Vol. 13, Núm. 4, pp. 160-167
-
Azido linoleiko konjokatua: obesitatearen aurkako irtenbidea ala mehatxua?
Ekaia: Euskal Herriko Unibertsitateko zientzi eta teknologi aldizkaria, Núm. 24, pp. 23-35
-
Beneficial effects of quercetin on obesity and diabetes
Open Nutraceuticals Journal, Vol. 4, pp. 189-198
-
Biodisponibilidad de minerales
Fundamentos de nutrición y dietética: bases metodológicas y aplicaciones (Editorial Médica Panamericana), pp. 269-274
-
Bipolar disorder differences between genders: Special considerations for women
Women's Health, Vol. 7, Núm. 6, pp. 663-676
-
CLA-enriched diet containing t10,c12-CLA alters bile acid homeostasis and increases the risk of cholelithiasis in mice
Journal of Nutrition, Vol. 141, Núm. 8, pp. 1437-1444
-
Capacidad lipogénica
Fundamentos de nutrición y dietética: bases metodológicas y aplicaciones (Editorial Médica Panamericana), pp. 157-162
-
Cell-Biomaterial Interaction: Strategies To Mimic The Extracellular Matrix
ON BIOMIMETICS (INTECH EUROPE), pp. 529-558
-
Central adiposity in children born small and large for gestational age
Nutricion Hospitalaria, Vol. 26, Núm. 5, pp. 971-976