Publicaciones (102) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2011

  1. A new oral vaccine candidate based on the microencapsulation by spray-drying of inactivated Vibrio cholerae

    Vaccine, Vol. 29, Núm. 34, pp. 5758-5764

  2. A very simple, fast, and non-destructive approach to predict the time at which edible oils submitted to high temperature reach the established limits of safety

    Food Chemistry, Vol. 127, Núm. 2, pp. 802-806

  3. Acreditación de laboratorios en análisis sensorial de aplicación en productos específicos: confianza para el consumidor

    Los retos actuales de la industria alimentaria (Universidad de Burgos), pp. 157-170

  4. Adverse drug events in older adults: Development of a predictive model

    Journal of the American Geriatrics Society

  5. Alcoholemia como índice de consumo

    Fundamentos de nutrición y dietética: bases metodológicas y aplicaciones (Editorial Médica Panamericana), pp. 189-193

  6. Aminoácidos en alimentos destinados a población con aminoacidopatías

    Fundamentos de nutrición y dietética: bases metodológicas y aplicaciones (Editorial Médica Panamericana), pp. 183-188

  7. An Overview on the Field of Micro- and Nanotechnologies for Synthetic Peptide-Based Vaccines

    JOURNAL OF DRUG DELIVERY, Vol. 2011

  8. An untargeted multi-technique metabolomics approach to studying intracellular metabolites of HepG2 cells exposed to 2,3,7,8-tetrachlorodibenzo-p-dioxin

    BMC Genomics, Vol. 12

  9. Análisis sensorial del queso Idiazabal

    Alimentación, equipos y tecnología, Núm. 261, pp. 50-55

  10. Association between the FTO rs9939609 polymorphism and leptin in European adolescents: A possible link with energy balance control. the HELENA study

    International Journal of Obesity, Vol. 35, Núm. 1, pp. 66-71

  11. Associations of birth weight with serum long chain polyunsaturated fatty acids in adolescents; the HELENA study

    Atherosclerosis, Vol. 217, Núm. 1, pp. 286-291

  12. Atención farmacéutica a inmigrantes no hispanohablantes: Barreras que es preciso superar en la comunicación farmacéutico-paciente

    Pharmaceutical care España, Vol. 13, Núm. 4, pp. 160-167

  13. Azido linoleiko konjokatua: obesitatearen aurkako irtenbidea ala mehatxua?

    Ekaia: Euskal Herriko Unibertsitateko zientzi eta teknologi aldizkaria, Núm. 24, pp. 23-35

  14. Beneficial effects of quercetin on obesity and diabetes

    Open Nutraceuticals Journal, Vol. 4, pp. 189-198

  15. Biodisponibilidad de minerales

    Fundamentos de nutrición y dietética: bases metodológicas y aplicaciones (Editorial Médica Panamericana), pp. 269-274

  16. Bipolar disorder differences between genders: Special considerations for women

    Women's Health, Vol. 7, Núm. 6, pp. 663-676

  17. CLA-enriched diet containing t10,c12-CLA alters bile acid homeostasis and increases the risk of cholelithiasis in mice

    Journal of Nutrition, Vol. 141, Núm. 8, pp. 1437-1444

  18. Capacidad lipogénica

    Fundamentos de nutrición y dietética: bases metodológicas y aplicaciones (Editorial Médica Panamericana), pp. 157-162

  19. Cell-Biomaterial Interaction: Strategies To Mimic The Extracellular Matrix

    ON BIOMIMETICS (INTECH EUROPE), pp. 529-558

  20. Central adiposity in children born small and large for gestational age

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 26, Núm. 5, pp. 971-976