Departamento
Farmacia y Ciencias de los Alimentos
Publicaciones (16) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1993
-
A lambda carrageenan hydrophilic matrix for constant release of salbutamol sulphate
Proceedings of the Controlled Release Society
-
Antinutritional factors (ANFs) in legumes and protein concentrates from legumes.
RECENT ADVANCES OF RESEARCH IN ANTINUTRITIONAL FACTORS IN LEGUME SEEDS
-
Coexistence of β1-, β2-, and β3-adrenoceptors in dog fat cells and their differential activation by catecholamines
American Journal of Physiology - Endocrinology and Metabolism, Vol. 264, Núm. 3 27-3
-
Comparison of dry sausages produced by different methods: Addition of nitrite/nitrate salts and sodium chloride at different phases
Meat Science, Vol. 34, Núm. 2, pp. 255-264
-
Composición de la fracción lipídica del queso de vaca, oveja y cabra e influencia sobre su calidad
Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, Vol. 33, Núm. 4, pp. 345-363
-
Consideraciones diagnósticas y terapéuticas del bloqueo articular agudo
Archivos de odontoestomatología, Vol. 9, Núm. 2, pp. 64-72
-
Diagnóstico de calidad del sector alimentario español
Alimentación, equipos y tecnología, Año 12, Núm. 10, pp. 51-54
-
IMPLICACIONES DE LA ESTEREOSELECTIVIDAD EN LA ACCION Y DISPOSICION DE LOS MEDICAMENTOS
Farmacia Hospitalaria, Vol. 17, Núm. 6, pp. 277-287
-
Influencia de la dosis, intervalo de dosificación y vía de administración sobre los procesos de absorción y biotransformación del paracetamol: implicaciones sobre la biodisponibilidad
Santiago de Compostela : Servicio de Publicacións e Intercambio Científico da Universidade de Santiago de Compostela, 1993
-
La Industria Alimentaria Española ante la competitividad del Mercado Unico: la calidad como estrategia de diferenciación
Cuadernos europeos de Deusto, Núm. 8, pp. 53-66
-
Leguminosas y concentrados de proteínas: nuevas perspectivas y aplicaciones
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 239, pp. 59-63
-
Métodos de estudio del metabolismo de medicamentos
Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 2, pp. 39-50
-
Obtención y caracterización de concentrados de proteína a partir de leguminosas
Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, Vol. 33, Núm. 3, pp. 285-297
-
On the employment of λ-carrageenan in a matrix system. I. Sensitivity to dissolution medium and comparison with Na carboxymethylcellulose and xanthan gum
Journal of Controlled Release, Vol. 26, Núm. 2, pp. 119-127
-
Platelet adhesivity to subendothelium is influenced by polymorphonuclear leukocytes: Studies with aspirin and salicylate
Pathophysiology of Haemostasis and Thrombosis, Vol. 23, Núm. 1, pp. 1-7
-
Tissue protein turnover in animals treated with the mixed β-agonist metaproterenol: Influence of dose, route and pattern of administration
Biochimie, Vol. 75, Núm. 10, pp. 879-883