Publicaciones (16) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1993

  1. A lambda carrageenan hydrophilic matrix for constant release of salbutamol sulphate

    Proceedings of the Controlled Release Society

  2. Antinutritional factors (ANFs) in legumes and protein concentrates from legumes.

    RECENT ADVANCES OF RESEARCH IN ANTINUTRITIONAL FACTORS IN LEGUME SEEDS

  3. Coexistence of β1-, β2-, and β3-adrenoceptors in dog fat cells and their differential activation by catecholamines

    American Journal of Physiology - Endocrinology and Metabolism, Vol. 264, Núm. 3 27-3

  4. Comparison of dry sausages produced by different methods: Addition of nitrite/nitrate salts and sodium chloride at different phases

    Meat Science, Vol. 34, Núm. 2, pp. 255-264

  5. Composición de la fracción lipídica del queso de vaca, oveja y cabra e influencia sobre su calidad

    Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, Vol. 33, Núm. 4, pp. 345-363

  6. Consideraciones diagnósticas y terapéuticas del bloqueo articular agudo

    Archivos de odontoestomatología, Vol. 9, Núm. 2, pp. 64-72

  7. Diagnóstico de calidad del sector alimentario español

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 12, Núm. 10, pp. 51-54

  8. IMPLICACIONES DE LA ESTEREOSELECTIVIDAD EN LA ACCION Y DISPOSICION DE LOS MEDICAMENTOS

    Farmacia Hospitalaria, Vol. 17, Núm. 6, pp. 277-287

  9. Influencia de la dosis, intervalo de dosificación y vía de administración sobre los procesos de absorción y biotransformación del paracetamol: implicaciones sobre la biodisponibilidad

    Santiago de Compostela : Servicio de Publicacións e Intercambio Científico da Universidade de Santiago de Compostela, 1993

  10. La Industria Alimentaria Española ante la competitividad del Mercado Unico: la calidad como estrategia de diferenciación

    Cuadernos europeos de Deusto, Núm. 8, pp. 53-66

  11. Leguminosas y concentrados de proteínas: nuevas perspectivas y aplicaciones

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 239, pp. 59-63

  12. Métodos de estudio del metabolismo de medicamentos

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 2, pp. 39-50

  13. Obtención y caracterización de concentrados de proteína a partir de leguminosas

    Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, Vol. 33, Núm. 3, pp. 285-297

  14. On the employment of λ-carrageenan in a matrix system. I. Sensitivity to dissolution medium and comparison with Na carboxymethylcellulose and xanthan gum

    Journal of Controlled Release, Vol. 26, Núm. 2, pp. 119-127

  15. Platelet adhesivity to subendothelium is influenced by polymorphonuclear leukocytes: Studies with aspirin and salicylate

    Pathophysiology of Haemostasis and Thrombosis, Vol. 23, Núm. 1, pp. 1-7

  16. Tissue protein turnover in animals treated with the mixed β-agonist metaproterenol: Influence of dose, route and pattern of administration

    Biochimie, Vol. 75, Núm. 10, pp. 879-883