ITZIAR
CHURRUCA ORTEGA
IRAKASLE TITULARRA
VIRGINIA
NAVARRO SANTAMARIA
IRAKASLE AGREGATUA
VIRGINIA NAVARRO SANTAMARIA-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (27)
2024
-
Assessment of a training course for cookery students regarding celiac disease and gluten-free diet
Heliyon, Vol. 10, Núm. 20
-
Global Approach to Follow-Up of Celiac Disease
Foods, Vol. 13, Núm. 10
-
Study Protocol for a Controlled Trial of Nutrition Education Intervention about Celiac Disease in Primary School: ZELIAKIDE Project
Nutrients, Vol. 16, Núm. 3
2023
-
Producción de cervezas artesanas sin gluten: guía para su elaboración
GLUTEN 3S, (UPV/EHU)
-
Uncovering the Concerns and Needs of Individuals with Celiac Disease: A Cross-Sectional Study
Nutrients, Vol. 15, Núm. 17
2022
-
Application of a Platform for Gluten-Free Diet Evaluation and Dietary Advice: From Theory to Practice
Sensors, Vol. 22, Núm. 3
-
Implementation of Sustainability and Social Responsibility Competencies in the Degree of Human Nutrition and Dietetics
Shaping a Sustainable Future: Innovative Teaching Practices for Educating Responsible Leaders (Baden-Baden: Nomos, 2022), pp. 343-354
2021
-
Hezkuntza Nutrizionala: gluten gabeko dieta segurua, orekatua eta inklusiboa
Osasun zientzak: IV. Ikergazte Nazioarteko Ikerteta Euskaraz. 2021eko ekainaren 9, 10 eta . Gasteiz, Euskal Herria.
-
Nutritional imbalances in adult celiac patients following a gluten-free diet
Nutrients, Vol. 13, Núm. 8
2020
-
Effect of analytically measured fiber and resistant starch from gluten-free products on the diets of individuals with celiac disease
Nutrition, Vol. 70
-
Including aspects of sustainability in the degree in Human Nutrition and Dietetics: An evaluation based on student perceptions
Journal of Cleaner Production, Vol. 243
2019
2018
-
Celiac male’s gluten-free diet profile: Comparison to that of the control population and celiac women
Nutrients, Vol. 10, Núm. 11
-
Diseño y validación de cuestionarios para la evaluación de la competencia sobre desarrollo sostenible y responsabilidad social
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: Libro de resúmenes XV FECIES
-
Evaluación de la mejora del conocimiento y comportamiento en torno a la sostenibilidad de alumnado del Grado de Nutrición Humana y Dietética
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: Libro de resúmenes XV FECIES
-
Fomento de la cultura científica en escolares de primaria a través del aprendizaje basado en la indagación
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: Libro de resúmenes XV FECIES
2017
-
Análisis de resultados de intervención en educación primaria mediante una unidad didáctica sobre celiaquía
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de resúmenes XIV FECIES
-
Celiac Disease and Gluten-Related Disorders
NUTRITIONAL AND ANALYTICAL APPROACHES OF GLUTEN-FREE DIET IN CELIAC DISEASE (SPRINGER), pp. 1-14
-
DESIGN AND IMPLEMENTATION OF A TEACHING-LEARNING SEQUENCE ABOUT CELIAC DISEASE IN PRIMARY SCHOOL CLASSROOMS
10TH INTERNATIONAL CONFERENCE OF EDUCATION, RESEARCH AND INNOVATION (ICERI2017)