NOELIA
ALDAI ELKORO-IRIBE
INVESTIGADOR/A DOCTOR/A PERMANENTE
Dissertation
-
Perfil de ácidos grasos de la carne de vacuno en función de la raza y de la presencia del gen de la hipertrofia muscular 2006
Universidad del País Vasco - Euskal Herriko Unibertsitatea
Dissertationen geleitet (4)
-
Genetic characterization and gene expression associated with the fatty acid profile in cattle 2022
Universidad del País Vasco - Euskal Herriko Unibertsitatea
GAMARRA FERNANDEZ, DAVID
-
Effect of ageing time on horse meat quality: instrumental and sensory approach 2022
Universidad del País Vasco - Euskal Herriko Unibertsitatea
-
Proteome changes and apoptosis processes in bovine meat: methodological development and effect of animal management 2021
Universidad del País Vasco - Euskal Herriko Unibertsitatea
FUENTE GARCIA, CLAUDIA
-
Nutritional and sensory quality assessment of traditional sheep products from northern Spain 2017
Universidad del País Vasco - Euskal Herriko Unibertsitatea
BRAVO LAMAS, LEIRE
Dissertationen geleitet (1)
-
Lipidomics of horse-meat: methodological aspects and factors affecting its composition 2017
Universidad del País Vasco - Euskal Herriko Unibertsitatea
BELAUNZARAN JAUREGUI, XABIER
Gerichte für Dissertationen (3)
-
Sekretär/in des Gerichts
Caracterización de defectos sensoriales en quesos de leche cruda de oveja 2017Universidad del País Vasco - Euskal Herriko Unibertsitatea
ZABALETA UNANUE, LAURA
-
Vokal des Gerichts
Development of practical methodology and indicators for on-farm animal welfare assessment 2015Universidad del País Vasco - Euskal Herriko Unibertsitatea
Marchewka, Joanna
-
Sekretär/in des Gerichts
Efecto de los sistemas de manejo en pastoreo sobre la calidad de la leche y el queso 2015Universidad del País Vasco - Euskal Herriko Unibertsitatea
VALDIVIELSO ZUBIRIA, IZASKUN