Publicaciones en las que colabora con VIRGINIA NAVARRO SANTAMARIA (20)

2022

  1. Application of a Platform for Gluten-Free Diet Evaluation and Dietary Advice: From Theory to Practice

    Sensors, Vol. 22, Núm. 3

  2. Implementation of Sustainability and Social Responsibility Competencies in the Degree of Human Nutrition and Dietetics

    Shaping a Sustainable Future: Innovative Teaching Practices for Educating Responsible Leaders (Baden-Baden: Nomos, 2022), pp. 343-354

  3. Percepción de la sostenibilidad y la responsabilidad social en el sector alimentario: de la universidad a la industria

    Innovación educativa en Educación Superior (Universidad del País Vasco = Euskal Herriko Unibertsitatea), pp. 164-169

  4. Performance of Apple Pomace for Gluten-Free Bread Manufacture: Effect on Physicochemical Characteristics and Nutritional Value

    Applied Sciences (Switzerland), Vol. 12, Núm. 12

2018

  1. Celiac male’s gluten-free diet profile: Comparison to that of the control population and celiac women

    Nutrients, Vol. 10, Núm. 11

  2. Evaluación de la mejora del conocimiento y comportamiento en torno a la sostenibilidad de alumnado del Grado de Nutrición Humana y Dietética

    Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: Libro de resúmenes XV FECIES

  3. Fomento de la cultura científica en escolares de primaria a través del aprendizaje basado en la indagación

    Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: Libro de resúmenes XV FECIES

2017

  1. Análisis de resultados de intervención en educación primaria mediante una unidad didáctica sobre celiaquía

    Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de resúmenes XIV FECIES

  2. Celiac Disease and Gluten-Related Disorders

    NUTRITIONAL AND ANALYTICAL APPROACHES OF GLUTEN-FREE DIET IN CELIAC DISEASE (SPRINGER), pp. 1-14

  3. Nutritional and Analytical Approaches of Gluten-Free Diet in Celiac Disease

    SPRINGER, pp. 1-94

  4. SUSTAINABILITY AND SOCIAL RESPONSIBILITY IN THE DEGREE IN HUMAN NUTRITION AND DIETETICS: DEFINITION OF THE COMPETENCE AND DEVELOPMENT OF EVALUATION TOOLS

    9TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON EDUCATION AND NEW LEARNING TECHNOLOGIES (EDULEARN17)