IDOIA
LARRECHI LAMELAS
INVESTIGADOR/A DOCTOR/A
MARIA DEL PILAR
FERNANDEZ GIL
INVESTIGADOR/A PREDOCTORAL
Publicaciones en las que colabora con MARIA DEL PILAR FERNANDEZ GIL (7)
2024
-
Global Approach to Follow-Up of Celiac Disease
Foods, Vol. 13, Núm. 10
2023
-
Producción de cervezas artesanas sin gluten: guía para su elaboración
GLUTEN 3S, (UPV/EHU)
2022
-
Gluten-Free Products: Do We Need to Update Our Knowledge?
Foods, Vol. 11, Núm. 23
-
Performance of Apple Pomace for Gluten-Free Bread Manufacture: Effect on Physicochemical Characteristics and Nutritional Value
Applied Sciences (Switzerland), Vol. 12, Núm. 12
2021
-
Gluten and fodmaps relationship with mental disorders: Systematic review
Nutrients, Vol. 13, Núm. 6
2019
2014
-
Enfermedad celiaca y dieta sin gluten: avances en la producción de los alimentos libres de gluten
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 456, pp. 66-70