VIRGINIA
NAVARRO SANTAMARIA
PROFESORADO AGREGADO
IDOIA
LARRECHI LAMELAS
INVESTIGADOR/A DOCTOR/A
Publicaciones en las que colabora con IDOIA LARRECHI LAMELAS (23)
2024
-
Assessment of a training course for cookery students regarding celiac disease and gluten-free diet
Heliyon, Vol. 10, Núm. 20
-
Global Approach to Follow-Up of Celiac Disease
Foods, Vol. 13, Núm. 10
-
Study Protocol for a Controlled Trial of Nutrition Education Intervention about Celiac Disease in Primary School: ZELIAKIDE Project
Nutrients, Vol. 16, Núm. 3
2023
-
Producción de cervezas artesanas sin gluten: guía para su elaboración
GLUTEN 3S, (UPV/EHU)
-
Uncovering the Concerns and Needs of Individuals with Celiac Disease: A Cross-Sectional Study
Nutrients, Vol. 15, Núm. 17
2022
-
Application of a Platform for Gluten-Free Diet Evaluation and Dietary Advice: From Theory to Practice
Sensors, Vol. 22, Núm. 3
-
Implementation of Sustainability and Social Responsibility Competencies in the Degree of Human Nutrition and Dietetics
Shaping a Sustainable Future: Innovative Teaching Practices for Educating Responsible Leaders (Baden-Baden: Nomos, 2022), pp. 343-354
-
Percepción de la sostenibilidad y la responsabilidad social en el sector alimentario: de la universidad a la industria
Innovación educativa en Educación Superior (Universidad del País Vasco = Euskal Herriko Unibertsitatea), pp. 164-169
-
Performance of Apple Pomace for Gluten-Free Bread Manufacture: Effect on Physicochemical Characteristics and Nutritional Value
Applied Sciences (Switzerland), Vol. 12, Núm. 12
2021
-
Hezkuntza Nutrizionala: gluten gabeko dieta segurua, orekatua eta inklusiboa
Osasun zientzak: IV. Ikergazte Nazioarteko Ikerteta Euskaraz. 2021eko ekainaren 9, 10 eta . Gasteiz, Euskal Herria.
-
Nutritional imbalances in adult celiac patients following a gluten-free diet
Nutrients, Vol. 13, Núm. 8
2020
2019
-
Micronutrient analysis of gluten-free products: Their low content is not involved in gluten-free diet imbalance in a cohort of celiac children and adolescent
Foods, Vol. 8, Núm. 8
-
NUTRITIONAL EDUCATION: A GLUTEN-FREE COOKING WORKSHOP FOR FAMILIES
EDULEARN19: 11TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON EDUCATION AND NEW LEARNING TECHNOLOGIES
-
NUTRITIONAL EDUCATION: A TEACHING LEARNING SEQUENCE ABOUT CELIAC AND GLUTEN FOR PRIMARY SCHOOL CHILDREN
EDULEARN19: 11TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON EDUCATION AND NEW LEARNING TECHNOLOGIES
-
New software for gluten-free diet evaluation and nutritional education
Nutrients, Vol. 11, Núm. 10
2018
-
Celiac male’s gluten-free diet profile: Comparison to that of the control population and celiac women
Nutrients, Vol. 10, Núm. 11
-
Evaluación de la mejora del conocimiento y comportamiento en torno a la sostenibilidad de alumnado del Grado de Nutrición Humana y Dietética
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: Libro de resúmenes XV FECIES
-
Fomento de la cultura científica en escolares de primaria a través del aprendizaje basado en la indagación
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: Libro de resúmenes XV FECIES
2017
-
Análisis de resultados de intervención en educación primaria mediante una unidad didáctica sobre celiaquía
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de resúmenes XIV FECIES