Nutrición y Obesidad - GIC 21/023
Publicaciones (483) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2024
-
Anti-Obesity Effect of Different Opuntia stricta var. dillenii’s Prickly Pear Tissues and Industrial By-Product Extracts in 3T3-L1 Mature Adipocytes
Nutrients, Vol. 16, Núm. 4
-
Aspectos nutricionales de los carbohidratos
Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Ediciones Eunate), pp. 71-96
-
Aspectos nutricionales de los compuestos nitrogenados
Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Ediciones Eunate), pp. 47-70
-
Aspectos nutricionales de los lípidos
Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Ediciones Eunate), pp. 97-122
-
Effect of Gracilaria vermiculophylla Macroalga on Non-Alcoholic Fatty Liver Disease in Obese Rats
Antioxidants, Vol. 13, Núm. 3
-
In Vitro Screening and Lipid-Lowering Effect of Prickly Pear (Opuntia Ficus-Indica L. Mill.) Fruit Extracts in 3T3-L1 Pre-Adipocytes and Mature Adipocytes
Plant Foods for Human Nutrition, Vol. 79, Núm. 1, pp. 143-150
-
Microbiota y nutrición personalizada
Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Ediciones Eunate), pp. 429-438
-
RETRACTED: The Assessment of Nutritional Status in Pediatrics: New Tools and Challenges (Children, (2023), 10, 7, (1151), 10.3390/children10071151)
Children
2023
-
Abordaje multidisciplinar y difusión social de un problema sanitario
Revista de innovación y buenas prácticas docentes, Vol. 12, Núm. 2, pp. 13-25
-
Altered Red Blood Cell Fatty Acid and Serum Adipokine Profiles in Subjects with Obesity
Biomedicines, Vol. 11, Núm. 12
-
Anti-Obesity Effects of Isorhamnetin and Isorhamnetin Conjugates
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 24, Núm. 1
-
Anti-Steatotic Effects of Chlorella vulgaris, Nannochloropsis gaditana and Gracilaria vermiculophylla Algae Extracts in AML-12 Hepatocytes
Nutrients, Vol. 15, Núm. 8
-
Beneficial Effects of Opuntia spp. on Liver Health
Antioxidants, Vol. 12, Núm. 6
-
Beneficial Effects of Viable and Heat-Inactivated Lactobacillus rhamnosus GG Administration on Oxidative Stress and Inflammation in Diet-Induced NAFLD in Rats
Antioxidants, Vol. 12, Núm. 3
-
Beneficial Effects of ε-Viniferin on Obesity and Related Health Alterations
Nutrients, Vol. 15, Núm. 4
-
Changes in brown adipose tissue induced by resveratrol and its analogue pterostilbene in rats fed with a high-fat high-fructose diet
Journal of Physiology and Biochemistry
-
Content and Availability of Minerals in Plant-Based Burgers Compared with a Meat Burger
Nutrients, Vol. 15, Núm. 12
-
D bitamina: zer jakin behar dut?
Administrazioa euskaraz, Núm. 121, pp. 32-33
-
Features of Non-Alcoholic Beer on Cardiovascular Biomarkers. Can It Be a Substitute for Conventional Beer?
Nutrients, Vol. 15, Núm. 1
-
Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre las evidencias disponibles en relación a la potencial actividad obesogénica de determinados compuestos químicos que pueden estar presentes en los alimentos
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 37, pp. 11-87