Publicaciones (483) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2023

  1. Abordaje multidisciplinar y difusión social de un problema sanitario

    Revista de innovación y buenas prácticas docentes, Vol. 12, Núm. 2, pp. 13-25

  2. Altered Red Blood Cell Fatty Acid and Serum Adipokine Profiles in Subjects with Obesity

    Biomedicines, Vol. 11, Núm. 12

  3. Anti-Obesity Effects of Isorhamnetin and Isorhamnetin Conjugates

    International Journal of Molecular Sciences, Vol. 24, Núm. 1

  4. Anti-Steatotic Effects of Chlorella vulgaris, Nannochloropsis gaditana and Gracilaria vermiculophylla Algae Extracts in AML-12 Hepatocytes

    Nutrients, Vol. 15, Núm. 8

  5. Beneficial Effects of Opuntia spp. on Liver Health

    Antioxidants, Vol. 12, Núm. 6

  6. Beneficial Effects of Viable and Heat-Inactivated Lactobacillus rhamnosus GG Administration on Oxidative Stress and Inflammation in Diet-Induced NAFLD in Rats

    Antioxidants, Vol. 12, Núm. 3

  7. Beneficial Effects of ε-Viniferin on Obesity and Related Health Alterations

    Nutrients, Vol. 15, Núm. 4

  8. Changes in brown adipose tissue induced by resveratrol and its analogue pterostilbene in rats fed with a high-fat high-fructose diet

    Journal of Physiology and Biochemistry

  9. Content and Availability of Minerals in Plant-Based Burgers Compared with a Meat Burger

    Nutrients, Vol. 15, Núm. 12

  10. D bitamina: zer jakin behar dut?

    Administrazioa euskaraz, Núm. 121, pp. 32-33

  11. Features of Non-Alcoholic Beer on Cardiovascular Biomarkers. Can It Be a Substitute for Conventional Beer?

    Nutrients, Vol. 15, Núm. 1

  12. Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre las evidencias disponibles en relación a la potencial actividad obesogénica de determinados compuestos químicos que pueden estar presentes en los alimentos

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 37, pp. 11-87