Departamento
Farmacia y Ciencias de los Alimentos
Tesis defendidas (150) Tesis defendidas en Departamento Ver tesis dirigidas
2023
-
Development of a microencapsulated functional ingredient formulated with the neurotransmitter GABA and the Lactiplantibacillus plantarum K16 produced through biotechnological processes
DÍEZ GUTIÉRREZ, LUCÍA CAMINO
-
Estudio de efectividad, seguridad y eficiencia de los nuevos anticoagulantes orales en el tratamiento de la fibrilación auricular no valvular en la CAPV mediante un estudio poblacional de seguimiento
GOROSTIZA HORMAECHE, IÑIGO RAMON
-
Mesenchymal stromal cells-based sustainable strategies for wound management: form valorized cell delivery systems to cell-free therapies
LAS HERAS ZAPATA, KEVIN
-
Modificación del proceso de oxidación de aceites comestibles poliinsaturados por efecto de su enriquecimiento en algunos compuestos con potencial capacidad antioxidante y por efecto de la temperatura
DEL CAÑO OCHOA, SOFIA
2022
-
Caracterización clínico-genética de pacientes con iPPSD y aproximación a la transfección de células madre mesenquimales derivadas de orina mediante niosomas catiónicos
VADO RANEDO, YERAI
-
Design and evaluation of novel electroconductive alginate hydrogels based on graphene oxide and reduced graphene oxide with applications in tissue engineering
KHALAF REYAD RASLAN, AHMED
-
Design and evaluation of nucleic-acid based medicinal products to address corneal inflammation by gene therapy
GOMEZ AGUADO, ITZIAR
-
Development and characterization of non-viral vectors based on cationic niosomes to address cystic fibrosis disease by gene therapy approach
SAINZ RAMOS, MIRIAM
-
Effect of ageing time on horse meat quality: instrumental and sensory approach
RIVERA BELDARRAIN, LOREA
-
Enfoque múltiple sobre la calidad sensorial del queso DOP Idiazabal
OJEDA ATXIAGA, MONICA
-
Farmacontaminación. Impacto medioambiental de los medicamentos desde el punto de vista de los profesionales de la salud
DOMINGO ECHABURU, SAIOA
-
Genetic characterization and gene expression associated with the fatty acid profile in cattle
GAMARRA FERNANDEZ, DAVID
-
Impact of Augmented Renal Clearance in Critically Ill Patients: Population Pharmacokinetics of Levetiracetam and Dosing Evaluation
BILBAO MESEGUER, IDOIA
-
Influencia de los factores sociodemográficos y perinatales en la condición física de niños y niñas en edad infantil
GARCIA CORADA, NATALIA
-
MicroRNAs y adipokinas: búsqueda de biomarcadores de pronóstico y respuesta terapéutica y de mediadores de mecanismos de acción
LENIZ RODRIGUEZ, ASIER
-
Nutritional status and physical function in hospitalized older adults: effects of a 12-week resistance training program with leucine-enriched protein supplementation post-exercise immediately after discharge
AMASENE UGALDE, MARIA
-
On-campus food environment in two european public universities: ffood purchasing behaviours ,choice determinants and opinions on the food availability among the university community
MARTINEZ PEREZ, NAIARA
-
Optimización de formulaciones de plasma rico en factores de crecimiento para su uso oftalmológico
DE LA SEN CORCUERA, BORJA
2021
-
Application of high hydrostatic pressures for improving the quality of frozen albacore (Thunnus alalunga)
Cartagena López, Lucía
-
Erythrocyte membrane lipidomics as a molecular tool for precision nutrition in children with obesity
JAUREGIBEITIA ANSOTEGI, IKER