Publicaciones (40) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2002

  1. Biocompatibility of microcapsules for cell immobilization elaborated with different type of alginates

    Biomaterials, Vol. 23, Núm. 18, pp. 3825-3831

  2. Brining time and smoking influence on acceptability of Idiazabal cheese

    Journal of Food Quality, Vol. 25, Núm. 1, pp. 51-62

  3. Centros de información de medicamentos y atención farmacéutica

    El farmacéutico: profesión y cultura, Núm. 291, pp. 58-68

  4. Chemical references in sensory analysis of smoke flavourings

    Food Chemistry, Vol. 78, Núm. 4, pp. 433-442

  5. Curación aparente de un caso de carcinoma de ovario metastásico después de tratamiento crónico con inhibidores del antiportador Na+-H+

    Oncologia, Vol. 25, Núm. 10, pp. 62-66

  6. Development and characterization of solid lipid nanoparticles loaded with magnetite

    International Journal of Pharmaceutics, Vol. 233, Núm. 1-2, pp. 149-157

  7. Dietary fat source regulates ob gene expression in white adipose tissue of rats under hyperphagic feeding

    British Journal of Nutrition, Vol. 87, Núm. 5, pp. 427-434

  8. Effect of pasteurization and seasonal variations in the microflora of ewe's milk for cheesemaking

    Food Microbiology, Vol. 19, Núm. 2-3, pp. 167-174

  9. Effects of fluoxetine administration on neuropeptide Y and orexins in obese Zucker rat hypothalamus

    Obesity Research, Vol. 10, Núm. 6, pp. 532-540

  10. Effects of topical natural ergot alkaloids on intraocular pressure and aqueous humor dynamics in ocular normotensive rabbits

    Journal of Ocular Pharmacology and Therapeutics, Vol. 18, Núm. 1, pp. 41-52

  11. Encapsulated cell technology: From research to market

    Trends in Biotechnology, Vol. 20, Núm. 9, pp. 382-387

  12. Evaluación de bioequivalencia entre dos formulaciones orales de ciprofloxacino 750 mg en voluntarios sanos

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 99, pp. 93-97

  13. Fourier transform infrared spectra data versus peroxide and anisidine values to determine oxidative stability of edible oils

    Food Chemistry, Vol. 77, Núm. 4, pp. 503-510

  14. Glutamine metabolism in ovine splanchnic tissues: Effects of infusion of ammonium bicarbonate or amino acids into the abomasum

    British Journal of Nutrition, Vol. 87, Núm. 4, pp. 357-366

  15. Implicaciones del ion hidrógeno y el antiportador Na+/H+ en la angiogénesis y antiangiogénesis tumoral

    Oncologia, Vol. 25, Núm. 10, pp. 28-41

  16. In vitro and in vivo equivalence of two oral atenolol tablet formulations

    Arzneimittel-Forschung/Drug Research, Vol. 52, Núm. 5, pp. 371-378

  17. In vitro and in vivo equivalence of two oral atenolol tablet formulations

    ARZNEIMITTELFORSCHUNG-DRUG RESEARCH, Vol. 52, Núm. 5, pp. 371-378

  18. Influence of dose and immunization route on the serum Ig G antibody response to BSA loaded PLGA microspheres

    Vaccine, Vol. 20, Núm. 17-18, pp. 2181-2190

  19. Influencia de la vitamina E sobre la grasa de la carne

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 21, Núm. 171, pp. 57-60

  20. Integración multidisciplinaria de campos oncológicos a través de mecanismos cruciales y vías comunes. De etiopatogénesis a tratamiento

    Oncologia, Vol. 25, Núm. 7, pp. 15-36