MARIA CONCEPCION ELEJALDE SAN MARTIN-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (39)

2006

  1. Decay of dinitroaniline herbicides and organophosphorus insecticides during brewing of lager beer

    Journal of Food Protection, Vol. 69, Núm. 7, pp. 1699-1706

  2. El color de los vinos tintos de la Región de Murcia

    Viticultura enología profesional, Núm. 105, pp. 23-30

2005

  1. Behavior of myclobutanil, propiconazole, and nuarimol residues during lager beer brewing

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 22, pp. 8572-8579

  2. El suelo y la fertilización del viñedo

    Tecnología del vino: tratamientos y equipos para viticultura y enología, Núm. 23, pp. 65-72

2003

  1. Persistence of Simazine and Terbuthylazine in a Semiarid Soil after Organic Amendment with Urban Sewage Sludge

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 25, pp. 7359-7365

2001

  1. Dissipation of chlorpyrifos, fenarimol, mancozeb, metalaxyl, penconazole, and vinclozolin in grapes

    American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 52, Núm. 1, pp. 35-40