Publikationen, an denen er mitarbeitet OLALLA MARTINEZ GONZALEZ (9)

2022

  1. Gluten-Free Products: Do We Need to Update Our Knowledge?

    Foods, Vol. 11, Núm. 23

  2. Implementation of Sustainability and Social Responsibility Competencies in the Degree of Human Nutrition and Dietetics

    Shaping a Sustainable Future: Innovative Teaching Practices for Educating Responsible Leaders (Baden-Baden: Nomos, 2022), pp. 343-354

  3. Performance of Apple Pomace for Gluten-Free Bread Manufacture: Effect on Physicochemical Characteristics and Nutritional Value

    Applied Sciences (Switzerland), Vol. 12, Núm. 12

2021

  1. Gluten and fodmaps relationship with mental disorders: Systematic review

    Nutrients, Vol. 13, Núm. 6

  2. Hezkuntza Nutrizionala: gluten gabeko dieta segurua, orekatua eta inklusiboa

    Osasun zientzak: IV. Ikergazte Nazioarteko Ikerteta Euskaraz. 2021eko ekainaren 9, 10 eta . Gasteiz, Euskal Herria.

2020

  1. FODMAP urriko dieta eta haien erabilgarritasuna hesteko gaixotasunen maneiuan.

    Ekaia: Euskal Herriko Unibertsitateko zientzi eta teknologi aldizkaria, Núm. 38, pp. 155-182

2018

  1. Evaluación de la mejora del conocimiento y comportamiento en torno a la sostenibilidad de alumnado del Grado de Nutrición Humana y Dietética

    Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: Libro de resúmenes XV FECIES