Publicaciones en las que colabora con MARIA PUY PORTILLO BAQUEDANO (38)

2021

  1. Adipogenesia, osasunaren etsai edo lagun?

    Ekaia: Euskal Herriko Unibertsitateko zientzi eta teknologi aldizkaria, Núm. 39, pp. 11-21

  2. An overview of adipose tissue ace2 modulation by diet and obesity. Potential implications in covid‐19 infection and severity

    International Journal of Molecular Sciences, Vol. 22, Núm. 15

  3. Effect of microalgae and macroalgae extracts on non-alcoholic fatty liver disease

    Nutrients, Vol. 13, Núm. 6

  4. Los polifenoles en la nutrición de precisión: problemas a los que nos enfrentamos

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 25, Núm. 3, pp. 77-78

  5. Metabolically healthy obesity and metabolically obese normal weight: a review

    Journal of Physiology and Biochemistry, Vol. 77, Núm. 1, pp. 175-189

  6. Pterostilbene modifies triglyceride metabolism in hepatic steatosis induced by high-fat high-fructose feeding: A comparison with its analog resveratrol

    Food and Function, Vol. 12, Núm. 7, pp. 3266-3279

  7. Sexu-dimorfismoa gizakian: inplikazioak osasunean eta diagnostiko klinikoan

    Ekaia: Euskal Herriko Unibertsitateko zientzi eta teknologi aldizkaria, Núm. 41, pp. 97-108

  8. Trabajando la relación Universidad-sociedad. Abordaje multidisciplinar y difusión social

    FEM. Revista de la Fundación Educación Médica, Vol. 24, Núm. 1, pp. 36-41

2020

  1. Anti-obesity effects of macroalgae

    Nutrients, Vol. 12, Núm. 8, pp. 1-29

  2. Anti-obesity effects of microalgae

    International Journal of Molecular Sciences, Vol. 21, Núm. 1

  3. Effects of resveratrol and its derivative pterostilbene on brown adipose tissue thermogenic activation and on white adipose tissue browning process

    Journal of Physiology and Biochemistry, Vol. 76, Núm. 2, pp. 269-278