Effect of part-time grazing and alfalfa hay supplementation on fatty acid content of sheep's milk
- G. Amores 1
- M. Virto 1
- J. Arranz 2
- L.J.R. Barrón 1
- E. Abilleira 1
- I. Beltrán de Heredia 2
- J. C. Ruiz de Gordoa 1
- A. I. Nájera 1
- R. Ruiz 2
- M. Albisu 1
- F. J. Pérez-Elortondo 1
- N. Mandaluniz 2
- M. de Renobales 1
- 1 Univ. País Vasco/Esukal Herriko Unib., Facultad de Farmacia
- 2 NEIKER -Tecnalia, Vitoria
- M. J. Ranilla (coord.)
- M. D. Carro (coord.)
- H. Ben Salem (coord.)
- P. Morand-Fehr (coord.)
Verlag: Centro Internacional de Estudios Superiores sobre Agronomía Mediterránea (CIHEAM) ; Consejo Superior de Investigaciones Científicas, CSIC ; Organización de las Naciones Unidas para la Agricultura y la Alimentación (FAO) ; Universidad de León
ISBN: 2-85352-471-X
Datum der Publikation: 2011
Seiten: 349-354
Kongress: Seminar of the Sub-Network on Nutrition of the FAO-CIHEAM (13. 2009. León)
Art: Konferenz-Beitrag