Publicaciones (10) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1994

  1. Changes in free fatty acids during the ripening of idiazabal cheese: Influence of brining time and smoking

    Journal of Dairy Research, Vol. 61, Núm. 2, pp. 281-288

  2. El graciano en Alava: comportamiento vitivinícola

    Aspectos vitícolas y enológicos de la variedad graciano

  3. Evaluación biofarmacéutica de comprimidos de sulfato de salbutamol: elaborados con hidroxipropilmetilcelulosa

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 2, pp. 39-45

  4. Hormonal diet-induced changes in a pea based diet

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 45, Núm. 1, pp. 41-47

  5. Influence of melting point and HLB on the release of salbutamol sulfate from capsules containing gelucire

    Proceedings of the Controlled Release Society

  6. Interspecies Scaling of Cimetidine–Theophylline Pharmacokinetic Interaction: Interspecies Scaling in Pharmacokinetic Interactions

    Pharmaceutical Research: An Official Journal of the American Association of Pharmaceutical Scientists, Vol. 11, Núm. 7, pp. 945-950

  7. Método para la determinación de teofilina en plasma por HPLC

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 1, pp. 57-60

  8. On the employment of λ-carrageenan in a matrix system. II. λ-Carrageenan and hydroxypropylmethylcellulose mixtures

    Journal of Controlled Release, Vol. 30, Núm. 2, pp. 175-182

  9. Polycyclic aromatic compounds: Extraction and determination in food

    Food Additives and Contaminants, Vol. 11, Núm. 6, pp. 669-684

  10. Relation between solubility of coal tar pitches and composition of their volatile fraction

    Fuel, Vol. 73, Núm. 4, pp. 510-514