Artículos (29) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1996

  1. A study of several parts of the plant Foeniculum vulgate as a source of compounds with industrial interest

    Food Research International, Vol. 29, Núm. 1, pp. 85-88

  2. Ahumado de alimentos: Pirólisis de la madera y composición del humo

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 5, pp. 97-105

  3. Ahumado de alimentos: Preparación, aplicación, métodos de estudio y composición de aromas de humo

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 274, pp. 45-54

  4. Algunos aspectos sobre la refrigeración de frutas y hortalizas

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 5, pp. 67-72

  5. Analysis of coal tar pitch: Relations between thermal behaviour and composition

    Fuel, Vol. 75, Núm. 9, pp. 1101-1107

  6. Characterisation of the essential oils of some cultivated aromatic plants of industrial interest

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 70, Núm. 3, pp. 359-363

  7. Comparative petrographic and geochemical study of the Puertollano oil shale kerogens

    Organic Geochemistry, Vol. 24, Núm. 3, pp. 309-321

  8. Correlation of 'in vitro' release and 'in vivo' absorption characteristics of four salbutamol sulphate formulations

    International Journal of Pharmaceutics, Vol. 139, Núm. 1-2, pp. 45-52

  9. Dry fermented sausages elaborated with Lactobacillus plantarum-Staphylococcus carnosus part I: Effect of partial replacement of NaCl with KCl on the stability and the nitrosation process

    Meat Science, Vol. 44, Núm. 4, pp. 227-234

  10. Effects of dexfenfluramine on weight loss and serum amino acids profile in obese subjects

    Nutrition Research, Vol. 16, Núm. 10, pp. 1671-1678

  11. El queso de Idiazabal y los sistemas de producción de las razas Latxa y Carranzana

    Feagas, Núm. 10, pp. 56-59

  12. Electroforesis capilar (I): conceptos fundamentales

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 2, pp. 35-40

  13. Electroforesis capilar: (II) modos de separación

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 3, pp. 31-36

  14. Electroforesis capilar: (y III) aplicaciones en el campo farmaceútico

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 4, pp. 25-33

  15. Estudio de quesos con denominación de origen Roncal e Idiazábal elaborados en Navarra

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 274, pp. 69-72

  16. Hazi-olioen aspektu tekonoligiko eta nutrizionalak

    Ekaia: Euskal Herriko Unibertsitateko zientzi eta teknologi aldizkaria, Núm. 5, pp. 7-23

  17. Influence of melting point and hydrophilic/lipophilic balance on the release of salbutamol sulfate from lipid matrices

    S.T.P. Pharma Sciences, Vol. 6, Núm. 5, pp. 365-369

  18. Influence of partial hepatectomy on theophylline pharmacokinetics in rats

    Journal of Pharmaceutical Sciences, Vol. 85, Núm. 10, pp. 1133-1135

  19. Influence of partial replacement of NaCl with KCl on lipid fraction of dry fermented sausages inoculated with a mixture of Lactobacillus plantarum and Staphylococcus carnosus

    Meat Science, Vol. 43, Núm. 3-4, pp. 225-234

  20. Liberación de sulfato de salbutamol a partir de cápsulas elaboradas con gelucires

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 1, pp. 85-87