Publicaciones (36) Publicaciones de CARMEN PEREZ RODRIGO

2020

  1. Cambios en los hábitos alimentarios durante el periodo de confinamiento por la pandemia COVID-19 en España.

    Revista española de nutrición comunitaria = Spanish journal of community nutrition, Vol. 26, Núm. 2

  2. Dietary recommendations in the pandemic period, de-escalation phases and new normality

    Gaceta Medica de Bilbao, Vol. 117, Núm. 2, pp. 154-157

  3. Prevalence of overweight, obesity and abdominal obesity in the Spanish population aged 3 to 24 years. The ENPE study

    Revista Espanola de Cardiologia, Vol. 73, Núm. 4, pp. 290-299

  4. Role of gastronomy and new technologies in shaping healthy diets

    Gastronomy and Food Science (Elsevier Applied Science), pp. 19-34

2018

  1. Alimentación 3.0: aspectos de interés en la práctica diaria

    Nutricion hospitalaria, Vol. 35, Núm. 4, pp. 85-95

  2. Childhood Obesity: An Unresolved Issue

    Revista Espanola de Cardiologia, Vol. 71, Núm. 11, pp. 888-891

  3. Desigualdad, salud y nutrición en España: una visión regional del índice de masa corporal

    Nutricion hospitalaria, Vol. 35, Núm. 5, pp. 142-149

  4. Dietary guidelines: Pyramids, wheels, plates and sustainability in nutrition education

    Encyclopedia of Food Security and Sustainability (Elsevier), pp. 393-399

  5. Guía de la alimentación saludable para atención primaria y colectivos ciudadanos dir.

    Grupo Planeta

  6. Hydration: Importance in some pathological conditions in adults

    Medicina Interna de Mexico, Vol. 34, Núm. 2, pp. 214-243