Publicaciones (47) Publicaciones de IÑAKI MILTON LASKIBAR

2024

  1. Microbiota y nutrición personalizada

    Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Ediciones Eunate), pp. 429-438

2021

  1. Adipogenesia, osasunaren etsai edo lagun?

    Ekaia: Euskal Herriko Unibertsitateko zientzi eta teknologi aldizkaria, Núm. 39, pp. 11-21

  2. Current knowledge on beetroot bioactive compounds: Role of nitrate and betalains in health and disease

    Foods, Vol. 10, Núm. 6

  3. Effects of pterostilbene on diabetes, liver steatosis and serum lipids

    Current Medicinal Chemistry, Vol. 28, Núm. 2, pp. 238-252

  4. Fruktosaren kontsumoak eragin ditzakeen osasun arazoak: konponbidea arazo bihurtzen denean

    Ekaia: Euskal Herriko Unibertsitateko zientzi eta teknologi aldizkaria, Núm. 41, pp. 109-126

  5. Precision nutrition based on phenotypical traits and the (epi)genotype: nutrigenetic and nutrigenomic approaches for obesity care

    Current opinion in clinical nutrition and metabolic care, Vol. 24, Núm. 4, pp. 315-325

  6. Probióticos, parabióticos y postbióticos en la prevención y tratamiento de alteraciones de la salud relacionadas con el síndrome metabólico

    Revista española de nutrición humana y dietética, Vol. 25, Núm. 3, pp. 32-33

  7. Pterostilbene modifies triglyceride metabolism in hepatic steatosis induced by high-fat high-fructose feeding: A comparison with its analog resveratrol

    Food and Function, Vol. 12, Núm. 7, pp. 3266-3279

  8. Sexu-dimorfismoa gizakian: inplikazioak osasunean eta diagnostiko klinikoan

    Ekaia: Euskal Herriko Unibertsitateko zientzi eta teknologi aldizkaria, Núm. 41, pp. 97-108

2020

  1. Adipozitoak, obesitatea eta osasuna: uste baino erlazio konplexuagoa

    Elhuyar: zientzia eta teknika, Núm. 340, pp. 82-85