Effect of Climatic Conditions, and Agronomic Practices Used in Organic and Conventional Crop Production on Yield and Nutritional Composition Parameters in Potato, Cabbage, Lettuce and Onion; Results from the Long-Term NFSC-Trials

  1. Rempelos, L.
  2. Barański, M.
  3. Sufar, E.K.
  4. Gilroy, J.
  5. Shotton, P.
  6. Leifert, H.
  7. Średnicka-Tober, D.
  8. Hasanaliyeva, G.
  9. Rosa, E.A.S.
  10. Hajslova, J.
  11. Schulzova, V.
  12. Cakmak, I.
  13. Ozturk, L.
  14. Brandt, K.
  15. Seal, C.
  16. Wang, J.
  17. Schmidt, C.
  18. Leifert, C.
Revista:
Agronomy

ISSN: 2073-4395

Año de publicación: 2023

Volumen: 13

Número: 5

Tipo: Artículo

DOI: 10.3390/AGRONOMY13051225 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible