Variety in fruits and vegetables, diet quality and lifestyle in an older adult mediterranean population

  1. López-González, L.
  2. Becerra-Tomás, N.
  3. Babio, N.
  4. Martínez-González, M.Á.
  5. Díaz-López, A.
  6. Corella, D.
  7. Goday, A.
  8. Romaguera, D.
  9. Vioque, J.
  10. Alonso-Gómez, Á.M.
  11. Wärnberg, J.
  12. Martínez, J.A.
  13. Serra-Majem, L.
  14. Estruch, R.
  15. Tinahones, F.
  16. Lapetra, J.
  17. Pintó, X.
  18. Tur, J.A.
  19. López-Miranda, J.
  20. Bueno-Cavanillas, A.
  21. Delgado-Rodríguez, M.
  22. Matía-Martín, P.
  23. Daimiel, L.
  24. Álvarez-Álvarez, L.
  25. Vidal, J.
  26. Vázquez, C.
  27. Ros, E.
  28. Vázquez-Ruiz, Z.
  29. Canudas, S.
  30. Carrión, R.F.
  31. Castañer, O.
  32. Zulet, M.Á.
  33. Sierra, L.T.
  34. Ajejas Bazán, M.J.
  35. López García, C.M.
  36. Martín, M.
  37. García-Ríos, A.
  38. Casas, R.
  39. Gómez-Pérez, A.M.
  40. Santos-Lozano, J.M.
  41. Goñi, E.
  42. Guillem-Saiz, P.
  43. Lassale, C.
  44. Abete, I.
  45. Lete, I.S.
  46. Eguaras, S.
  47. Schröder, H.
  48. Salas-Salvadó, J.
  49. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Clinical Nutrition

ISSN: 1532-1983 0261-5614

Año de publicación: 2021

Volumen: 40

Número: 4

Páginas: 1510-1518

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.CLNU.2021.02.024 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible