Relationship between olive oil consumption and ankle-brachial pressure index in a population at high cardiovascular risk

  1. Sánchez-Quesada, C.
  2. Toledo, E.
  3. González-Mata, G.
  4. Ramos-Ballesta, M.I.
  5. Peis, J.I.
  6. Martínez-González, M.Á.
  7. Salas-Salvadó, J.
  8. Corella, D.
  9. Fitó, M.
  10. Romaguera, D.
  11. Vioque, J.
  12. Alonso-Gómez, Á.M.
  13. Wärnberg, J.
  14. Martínez, J.A.
  15. Serra-Majem, L.
  16. Estruch, R.
  17. Tinahones, F.J.
  18. Lapetra, J.
  19. Pintó, X.
  20. Tur, J.A.
  21. Garcia-Rios, A.
  22. Cano-Ibáñez, N.
  23. Matía-Martín, P.
  24. Daimiel, L.
  25. Sánchez-Rodríguez, R.
  26. Vidal, J.
  27. Vázquez, C.
  28. Ros, E.
  29. Hernández-Alonso, P.
  30. Barragan, R.
  31. Muñoz-Martínez, J.
  32. López, M.
  33. González-Palacios, S.
  34. Vaquero-Luna, J.
  35. Crespo-Oliva, E.
  36. Zulet, M.A.
  37. Díaz-González, V.
  38. Casas, R.
  39. Fernandez-Garcia, J.C.
  40. Santos-Lozano, J.M.
  41. Galera, A.
  42. Ripoll-Vera, T.
  43. Buil-Cosiales, P.
  44. Canudas, S.
  45. Martinez-Lacruz, R.
  46. Pérez-Vega, K.-A.
  47. Rios, Á.
  48. Lloret-Macián, R.
  49. Moreno-Rodriguez, A.
  50. Ruiz-Canela, M.
  51. Babio, N.
  52. Zomeño Fajardo, M.D.
  53. Gaforio, J.J.
  54. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Atherosclerosis

ISSN: 1879-1484 0021-9150

Año de publicación: 2020

Volumen: 314

Páginas: 48-57

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.ATHEROSCLEROSIS.2020.10.008 GOOGLE SCHOLAR