Increased Consumption of Virgin Olive Oil, Nuts, Legumes, Whole Grains, and Fish Promotes HDL Functions in Humans

  1. Hernáez, Á.
  2. Sanllorente, A.
  3. Castañer, O.
  4. Martínez-González, M.Á.
  5. Ros, E.
  6. Pintó, X.
  7. Estruch, R.
  8. Salas-Salvadó, J.
  9. Corella, D.
  10. Alonso-Gómez, Á.M.
  11. Serra-Majem, L.
  12. Fiol, M.
  13. Lapetra, J.
  14. Gómez-Gracia, E.
  15. de la Torre, R.
  16. Lamuela-Raventós, R.-M.
  17. Fitó, M.
Revista:
Molecular Nutrition and Food Research

ISSN: 1613-4133 1613-4125

Año de publicación: 2019

Volumen: 63

Número: 6

Tipo: Artículo

DOI: 10.1002/MNFR.201800847 GOOGLE SCHOLAR