Changes in bread consumption and 4-year changes in adiposity in Spanish subjects at high cardiovascular risk

  1. Bautista-Castaño, I.
  2. Sánchez-Villegas, A.
  3. Estruch, R.
  4. Martínez-González, M.A.
  5. Corella, D.
  6. Salas-Salvadó, J.
  7. Covas, M.I.
  8. Schroder, H.
  9. Alvarez-Pérez, J.
  10. Quilez, J.
  11. Lamuela-Raventós, R.M.
  12. Ros, E.
  13. Arós, F.
  14. Fiol, M.
  15. Lapetra, J.
  16. Muñoz, M.A.
  17. Gómez-Gracia, E.
  18. Tur, J.
  19. Pintó, X.
  20. Ruiz-Gutierrez, V.
  21. Portillo-Baquedano, M.P.
  22. Serra-Majem, L.
Revista:
British Journal of Nutrition

ISSN: 0007-1145 1475-2662

Año de publicación: 2013

Volumen: 110

Número: 2

Páginas: 337-346

Tipo: Artículo

DOI: 10.1017/S000711451200476X GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible