Cured meat consumption increases risk of readmission in COPD patients
- De Batlle, J.
- Mendez, M.
- Romieu, I.
- Balcells, E.
- Benet, M.
- Donaire-Gonzalez, D.
- Ferrer, J.J.
- Orozco-Levi, M.
- Antó, J.M.
- Garcia-Aymerich, J.
- Serra, I.
- Guerra, S.
- Gea, J.
- Gayete, À.
- Vollmer, I.
- Barberà, J.A.
- Gómez, F.P.
- Paré, C.
- Roca, J.
- Rodriguez-Roisin, R.
- Agustí, À.
- Freixa, X.
- Rodriguez, D.A.
- Gimeno-Santos, E.
- Portillo, K.
- Ferrer, J.
- Andreu, J.
- Pallissa, E.
- Rodríguez, E.
- Casan, P.
- Güell, R.
- Giménez, A.
- Monsó, E.
- Marín, A.
- Morera, J.
- Farrero, E.
- Escarrabill, J.
- Ferrer, A.
- Sauleda, J.
- Togores, B.
- Bautista Gáldiz, J.
- López, L.
- Belda, J.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 0903-1936, 1399-3003
Año de publicación: 2012
Volumen: 40
Número: 3
Páginas: 555-560
Tipo: Artículo