Capítulos de Libro (22) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2020

  1. @Erizainbot, a mobile chatbot for facilitating learning and collaboration outside the classroom in Health Sciences Education

    Panorama actual de la enseñanza de las ciencias (Fundación editora), pp. 185-190

  2. Aplicación de la evaluación online en la asignatura de genética y biología del desarrollo del grado en medicina: Lo que la emergencia por covid-19 ha revelado

    Evaluación e innovación en educación superior e investigación (Dykinson), pp. 567-575

  3. Application of active teaching methodologies in the human nutrition and dietetics degree

    EDULEARN20 Proceedings: 12th International Conference on Education and New Learning TechnologiesOnline Conference. 6-7 July, 2020. (IATED Academy), pp. 879

  4. Arrisku handien sortzaile ñimiñoak: COVID-19aren ondorioak kimikaren arloko ikuspegitik

    K+, Zientziak eta Humanitateak COVID-19 osteko begirada multidiziplinarretik (Udako Euskal Unibertsitatea, UEU = Universidad Vasca de Verano), pp. 15-23

  5. Breve historia geológica del valle de Valdegovía/Gaubea

    Valdegovía en el inicio de su historia (Universidad del País Vasco = Euskal Herriko Unibertsitatea), pp. 11-33

  6. Clinical Applications of Cell Encapsulation Technology

    Methods in Molecular Biology (Humana Press Inc.), pp. 473-491

  7. Clinical Applications of Cell Encapsulation Technology

    Immobilization of Enzymes and Cells: Methods and protocols (Humana Press), pp. 473-491

  8. Contributo da inovação das pme’s no desenvolvimento económico estudo de casos de quatro pmes em castelo branco

    Anales de Economía Aplicada 2018: economía del transporte y logística portuaria (Universidad de Huelva), pp. 749-757

  9. Copper-catalyzed synthesis of aziridines

    Copper in N-Heterocyclic Chemistry (Elsevier), pp. 1-48

  10. Development of social responsibility through gluten free cooking workshop: Multidisciplinary students experience

    EDULEARN20 Proceedings: 12th International Conference on Education and New Learning TechnologiesOnline Conference. 6-7 July, 2020. (IATED Academy), pp. 4373-4379

  11. Dinámica funcional e impacto de las casas-torre en el paisaje medieval.: Arqueología de la arquitectura para una simulación que pueda mejorar nuestra comprensión del fenómeno

    Valer más en la tierra: poder, violencia y linaje en el País Vasco bajomedieval (Sílex Ediciones), pp. 125-152

  12. Diálogo "Volver a una universidad española": [Entrevista]

    Más talento para la universidad española: retenerlo, atraerlo, recuperarlo (Servei de Comunicació i Publicacions), pp. 209-222

  13. El huerto ecológico del Campus de Álava: un espacio unificadorpara la sostenibilidad en la educación superior

    Huertos ecodidácticos: el papel de las universidades en la agroecología comunitaria (Pol·len edicions, sccl), pp. 13-28

  14. Extracellular vesicles in non-alcoholic fatty liver disease: Key players in disease pathogenesis and promising biomarker tools

    NAFLD and NASH: Biomarkers in Detection, Diagnosis and Monitoring (Springer International Publishing), pp. 157-180

  15. Gene Therapy

    Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology (Springer), pp. 321-368

  16. Immobilization of INS1E Insulin-Producing Cells Within Injectable Alginate Hydrogels

    Methods in Molecular Biology (Humana Press Inc.), pp. 395-405

  17. Immobilization of INS1E Insulin-Producing Cells Within Injectable Alginate Hydrogels

    Immobilization of Enzymes and Cells: Methods and protocols (Humana Press), pp. 395-405

  18. Mass spectrometry-based characterization of Ub- and UbL-modified proteins

    Methods in Molecular Biology (Humana Press Inc.), pp. 265-276

  19. Neuropeptides and neurolipids: What they are and how they relate to Alzheimer’s disease

    Genetics, Neurology, Behavior, and Diet in Dementia: The Neuroscience of Dementia, Volume 2 (Elsevier), pp. 423-439

  20. Neurotransmitter receptors in Alzheimer’s disease: From glutamatergic to cholinergic receptors

    Genetics, Neurology, Behavior, and Diet in Dementia: The Neuroscience of Dementia, Volume 2 (Elsevier), pp. 441-456