ITZIAR
ESEBERRI BARACE
PROFESORADO LABORAL INTERINO
Publicaciones (32) Publicaciones de ITZIAR ESEBERRI BARACE
2024
-
Anti-Obesity Effect of Different Opuntia stricta var. dillenii’s Prickly Pear Tissues and Industrial By-Product Extracts in 3T3-L1 Mature Adipocytes
Nutrients, Vol. 16, Núm. 4
-
Aspectos nutricionales de las vitaminas
Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Ediciones Eunate), pp. 123-144
-
Aspectos nutricionales de los elementos minerales y del agua
Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Ediciones Eunate), pp. 145-160
-
El estado nutricional: bases
Nutrición y dietética: de la teoría a la práctica (Ediciones Eunate), pp. 11-26
-
Glucuronide metabolites of trans-ε-viniferin decrease triglycerides accumulation in an in vitro model of hepatic steatosis
Journal of Physiology and Biochemistry
-
In Vitro Screening and Lipid-Lowering Effect of Prickly Pear (Opuntia Ficus-Indica L. Mill.) Fruit Extracts in 3T3-L1 Pre-Adipocytes and Mature Adipocytes
Plant Foods for Human Nutrition, Vol. 79, Núm. 1, pp. 143-150
2023
-
Anti-Obesity Effects of Isorhamnetin and Isorhamnetin Conjugates
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 24, Núm. 1
-
Beneficial Effects of ε-Viniferin on Obesity and Related Health Alterations
Nutrients, Vol. 15, Núm. 4
2022
-
Variability in the Beneficial Effects of Phenolic Compounds: A Review
Nutrients, Vol. 14, Núm. 9
2021
-
Effects of physiological doses of resveratrol and quercetin on glucose metabolism in primary myotubes
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 22, Núm. 3, pp. 1-16
-
Zerk eragiten du obesitatea duen pertsona bat metabolikoki osasuntsua izatea edo ez izatea?
Ekaia: Euskal Herriko Unibertsitateko zientzi eta teknologi aldizkaria, Núm. 40, pp. 89-108
2020
-
Anti-obesity effects of macroalgae
Nutrients, Vol. 12, Núm. 8, pp. 1-29
-
Anti-obesity effects of microalgae
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 21, Núm. 1
-
Gibel gantzatsu ez alkoholikoa, XXI. mendeko osasun-arazoa
Ekaia: Euskal Herriko Unibertsitateko zientzi eta teknologi aldizkaria, Núm. 37, pp. 11-24
-
Obesitateak minbizia izateko arriskua handitzen du… Zer mekanismo daude tartean?
Ekaia: Euskal Herriko Unibertsitateko zientzi eta teknologi aldizkaria, Núm. 38, pp. 11-25
-
Scientific evidence supporting the beneficial effects of isoflavones on human health
Nutrients, Vol. 12, Núm. 12, pp. 1-25
2019
-
Effects of quercetin metabolites on triglyceride metabolism of 3T3-L1 preadipocytes and mature adipocytes
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 20, Núm. 2
-
¡Comer sano no es difícil... ni aburrido!: Guía de alimentación saludable
Servicio de Publicaciones
2018
-
Evaluación de la mejora del conocimiento y comportamiento en torno a la sostenibilidad de alumnado del Grado de Nutrición Humana y Dietética
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: Libro de resúmenes XV FECIES
-
Involvement of 5′-activated protein kinase (AMPK) in the effects of resveratrol on liver steatosis
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 19, Núm. 11