Microbial Phenolic Metabolites Are Associated with Improved Cognitive Health

  1. Domínguez-López, I.
  2. Galkina, P.
  3. Parilli-Moser, I.
  4. Arancibia-Riveros, C.
  5. Martínez-González, M.Á.
  6. Salas-Salvadó, J.
  7. Corella, D.
  8. Malcampo, M.
  9. Martínez, J.A.
  10. Tojal-Sierra, L.
  11. Wärnberg, J.
  12. Vioque, J.
  13. Romaguera, D.
  14. López-Miranda, J.
  15. Estruch, R.
  16. Tinahones, F.J.
  17. Santos-Lozano, J.M.
  18. Serra-Majem, L.
  19. Bueno-Cavanillas, A.
  20. Tur, J.A.
  21. Rubín-García, M.
  22. Pintó, X.
  23. Fernández-Aranda, F.
  24. Delgado-Rodríguez, M.
  25. Barabash-Bustelo, A.
  26. Vidal, J.
  27. Vázquez, C.
  28. Daimiel, L.
  29. Ros, E.
  30. Toledo, E.
  31. Atzeni, A.
  32. Asensio, E.M.
  33. Vera, N.
  34. Garcia-Rios, A.
  35. Torres-Collado, L.
  36. Pérez-Farinós, N.
  37. Zulet, M.
  38. Chaplin, A.
  39. Casas, R.
  40. Martín-Peláez, S.
  41. Vaquero-Luna, J.
  42. Gómez-Pérez, A.M.
  43. Vázquez-Ruiz, Z.
  44. Shyam, S.
  45. Ortega-Azorín, C.
  46. Talens, N.
  47. Peña-Orihuela, P.J.
  48. Oncina-Canovas, A.
  49. Diez-Espino, J.
  50. Babio, N.
  51. Fitó, M.
  52. Lamuela-Raventós, R.M.
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Zeitschrift:
Molecular Nutrition and Food Research

ISSN: 1613-4133 1613-4125

Datum der Publikation: 2024

Ausgabe: 68

Nummer: 2

Art: Artikel

DOI: 10.1002/MNFR.202300183 GOOGLE SCHOLAR lock_openOpen Access editor